avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate prof81

Activitate prof81

Cui trebuie sa i se adreseze cel care face declaratia, judecatoriei? Sau trebuie sa fie o declaratie pe propria raspundere?
Buna ziua!
Fratele meu este arestat pentru furt calificat. Avocatul ne a sfatuit sa ii facem rost de o declaratie (daca este corect spus), din partea unei societati comerciale, in care sa isi exprime intentia de a l angaja dupa iesirea din arest. Ce ar trebui sa contina o asemenea declaratie?

Răspuns la discuția Furt din locuinte
ma poate ajuta cineva cu un raspuns, va rog frumos!
Răspuns la discuția Furt din locuinte
buna dimineata!
care ar fi urmatorii pasi care ar trebui sa se parcurga in acest caz- ma refer la procese ?
pedeasa va fi aceeasi pentru amandoi?( a fost insotit de un prieten) daca avocatul lui va reusi sa convinga si va primi suspendare, iar al celuilalt nu ce se va intampla atunci?
dk nu va primi suspendare va fi posibil sa fie eliberat mai devreme pentru buna purtare?
Răspuns la discuția Furt din locuinte
va multumesc frumos pt ajutor!
Răspuns la discuția Furt din locuinte
deci sa inteleg ca sfatul dumneavostra este de a acoperi prejudiciul oricum , chiar dk partea vatamata nu isi retrage plangerea- ceea ce am inteles ca nu poate face. dar persoana prejudiciata e plecata din tara si vine abia in august. ce se poate face?
Răspuns la discuția Furt din locuinte
VA ROG FRUMOS UN RASPUNS!
Răspuns la discuția Furt din locuinte
furtul a avut loc noaptea, sub influenta bauturilor alcoolice. decizia de a sustrage bunurile a fost a celuilat , bunurile au ramas la el, tot el luand si banii dupa ce le a vandut. s a luat legatura cu partea vatamata- aceasta a zis ca accepta banii dar nu isi retrage plangerea. in declaratia data au scris ca regreta fapta comisa- avocatul a zis ca este un lucru bun. trebuie sa mentionez ca fratele meu nu face parte dintr o famile dezorganizata, nu a avut niciodata probleme cu ;legea nici el si nici vreun membru al familiei
Răspuns la discuția Furt din locuinte
cand a fost arestat a primit avocat din oficiu. intre timp am angajat avocat. astazi a fost reprezentat de avocatul angajat care a mentionat ca nu a vazut dosarul pana la proces. dk dupa cele 29 de zile se va lua decizia de a ramane in arest preventiv ce se va intampla?
Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte juridice si nici informatii complete asupra acestuia. Fratele meu, impreuna cu un prieten , au sustra- furat din locuintele a doua persoane mai multe bunuri, a caror valoare a fost estimata la 5000 RON. Au primit o condamnare de 29 de zile, astazi 11 aprilie s- a facut recurs pentru a primi suspendare. A fost respins dosarul! As vrea sa va intreb ce urmeaza sa se intample, ar fi putut fi admis dosarul?Avocatul ar fi putut face mai mult? Avocatul nu mi a dat nici o lamurire despre ce se va mai intampla. A zis ca asteapta sa fie sunat. Va rog frumos sa imi raspundeti! Dk nu v-am oferit toate informatiile ma puteti intreba dumneavoastra. Va multumesc!