avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Gygea

Activitate Gygea

Buna seara.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Incepand cu data e 20 eu si familia vrem sa plecam din tara si ramane tatal meu acasa si vrem sa ne scoatem de la asociatie. Astazi mi s-a spus ca oricum voi plati tot pt o luna..chiar daca sunt 8 zile.totusi nu mi se pare corect dar vreau sa fiu sigur daca e ok.va rog sa imi raspundeti! va multumesc
Buna ziua,
Am o vecina care este putin nebuna si face numai probleme in scara.
Ea crede ca face vraji si merge in fiecare seara merge in cimintir si aduna pamant de pe morminte si arunca la etajul unde stau eu in fiecare seara. In plus merge si pe la toate societati din oraselul unde stau..este un orasel mic si arunca si la usele agentilor comerciali. Mai are o probleme cu ai nostrii caini comunitari,ii aduce pana la etajul la care sta ea..si le da de mancare cu un lighean...plin...ce pot face pentru a putea si amendata.poze?ce legi sunt pentru amendarea acestor persoane.
Seara eu daca inchid usa de la casa scarii ea coboara si le da drumul in scara, apoi urca pana sus si miroase urat in scara,este mizerie din cauza cainilor.
Va rog ajutati-ma. Da-ti-mi o parere #-o