avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu asociatia de locatari

Buna seara.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Incepand cu data e 20 eu si familia vrem sa plecam din tara si ramane tatal meu acasa si vrem sa ne scoatem de la asociatie. Astazi mi s-a spus ca oricum voi plati tot pt o luna..chiar daca sunt 8 zile.totusi nu mi se pare corect dar vreau sa fiu sigur daca e ok.va rog sa imi raspundeti! va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:00, 8 Februarie 2013
Conform norme in vigoare perioada minima este de 15 zile
Asa cum vi s-a spus, este corect. Veti plati luna intreaga.

Daca plecati inainte de 14, atunci nu ati fi platit numai cotele la gaze, salubritate si curent electric.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari - scaderea de la intretinere in cazul absentei prelungite ayleena ayleena Buna ziua, Imi spuneti, va rog, cum se procedeaza pentru a te scoate de la asociatie? Vom pleca din tara pe perioada verii. Mi s-a spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata intretinerii pe perioada vacantei de 21 de zile CameliaBadea CameliaBadea Buna ziua, De Craciun am fost in vacanta impreuna cu sotul. Acasa nu a ramas nimeni timp de 21 de zile. Stiu ca legea permite in asemenea cazuri o scutire ... (vezi toată discuția)
Lntrebare - plata sume avizier daca proprietarul e plecat din tara lucii67 lucii67 buna ziua,as dorii daca se poate sa ma lamuriti si pe mine,daca sunt plecat din tara pe o periada de 6 -9 luni, pe aceasta perioada cat lipsesc din tara, ... (vezi toată discuția)