Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pai stati asa, ca nu inteleg. De unde a stiut Electrica noua dv. adresa, dupa vanzarea apartamentului?
Daca debitul e din 2011, inseamna ca pana atunci s-a platit curentul, adica 5 ani la rand. Si i-a venit apoi asa deodata omului sa nu mai plateasca. E absurd! Eu zic sa-l contactati sau sa vedeti prin vecini ce s-a intamplat.
Nu inteleg ce face noul proprietar? Nu locuieste acolo, nu-i trebuie curent?
Ma mir ca la vanzarea apartamentului, notarul nu v-a cerut dovada ultimelor plati la utilitati, gaze si curent, printre altele. Si eu am vandut apartamentul si notarul mi-a cerut astfel de documente la dosar. Sau, in unele cazuri, daca este de acord cumparatorul, acesta preia toate datoriile. Acest lucru se specifica in contractul de vanzare-cumparare. Vedeti ce scrie in contract! Pe de alta parte, ati contactat cumparatorul?
Multumesc. Facturile au fost emise pe numele defunctului, chitantele probabil ca tot pe numele acestuia, asta am aflat din discutiile telefonice cu Electrica. Telefonic s-a discutat posibilitatea refacturarii acestora dar au raspuns ca nu au baza legala, nu au contract incheiat cu noii proprietari ca sa-i oblige sa plateasca. Vom incerca pe cale amiabila si vom vedea ce va iesi.