Parerea mea este ca tu esti indragostita de el,iubitul tau de 40 de ani este la criza acestei virste,eu cred ca nu te iubeste doar se simte inca tinar prin tine,cand o sa-si revina,o sa fii pe tusa draga domnisoara,tu vei suferi sa stii nu el..
Sfatul meu este sa-ti asculti parintii si sa nu te muti impreuna cu el,mai asteapta,cu rabdarea treci marea,intre timp orienteaza-te catre un tinar de virsta ta,mai du-te si tu la un club,la un concert,la o biblioteca,sa intilnesti tineri ca tine nu un barbat matur care itit poate fi tata,mai reflecteaza,decizia iti apartine!:)
Sfatul meu este urmatorul: baiatul este unicul mostenitor,este ruda de gradul I cu defuncta,iar unchiul si bunicii lui sunt inlaturati de la succesiune,in conformitate cu legislatia specifica dreptului la mostenire,trebuie neaparat sa mearga in instanta sa ceara nulitatea certificatului de mostenitor pe numele unchiului si bunicilor lui.Succes!
Mai mult,ar trebui sa-si angajeze in acest sens un avocat,dat fiind virsta frageda a adevaratului si singurului mostenitor.
Sfatul meu:filmeaza-l cand este tronc de beat si ameninta-l ca postezi filmuletul cu el asa pe Facebook,santajeaza-l si ca vei suna la 112,sa vezi ce repede scapi de el.Succes!