avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Activitate Laurentiu00

Activitate Laurentiu00

Buna seara , am si eu o problema . In urma unei datorii catre ANAF si o amenta ITM a facut obiectul sechestrului si notare in cartea funciara. Intre timp am achitat suma datorata si ma contestat amenda transformandu-se dintr-o suma de bani in advertisment , hotararea fiind definitiva . Ce pot sa fac pentru a ridica sechestrul si in cartea funciara sa nu mai fie sechestrul ? Va multumesc ! astept raspunsuri.
Răspuns la discuția Firma in insolventa
Locuita este pe societate , avem sechestru pus pentru suma de 29.000 lei , din cate platim pe luna aprox 2.400 lei , am contestat procesul verbal de sechestru in care este pe ROL , am depus la ANAF certificat de grefa , iar ei vor sa ne execute in continuare , ce putem face ? Ne dispera personal la telefon (inspectorii) ca ne pun casa la vanzare , noi locui in ea ..... Va multumesc de intelegere
Buna ziua , am sechestru pus pe casa ( firma cu datorii ) pot baga firma in insolventa fara sa platesc , pot pierde casa daca o bag in insolventa ? Daca o pot baga imi spuneti pasii necesari :D , va multumesc !
Răspuns la discuția Imprumut
Multumesc mult !
Răspuns la discuția Imprumut
Dar pot vinde imobilul mai departe in notariat , fara a merge la executor ?
Răspuns la discuția Imprumut
Este autentic si au trecut si cele 6 luni
Discuție Imprumut
Buna Seara ........................ Am imprumutat o societate cu o anumita suma , in care a garantat cu un imobil , termenul pentru restituire era de 30 zile , dar in clauza spune ca dupa 6 luni pot sa chem in judecata societatea sau sa scot la vanzare bunul ipotecat in baza contractului de imprumut si sa ma indestulez din pret in limita sumei datorate de imprumutat . Pot vinde imobilul in baza contractului de imprumut cu garantie imobiliara cu aceste clauze ? Va multumesc !
Răspuns la discuția Firma cu datorii
Va multumesc !
Buna Seara , doresc sa vand o firma cu datorii catre bugetul de stat , aprox 20.000 lei . Ce pot sa fac sa nu mai fiu urmarit de catre stat , am activ un chiosc mic pe SC . Ma poate sfatui si pe mine cineva cum sa fac ?
Răspuns la discuția Drept de vot la alegerile locale
multumesc !