avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate madaonica

Activitate madaonica

Răspuns la discuția program de lucru nerespectat
fisa noului post nu am semnat-o. care sunt eventualele consecinte in cazul refuzului de a o semna sau daca refuz sa fac aceste acte in afara orelor de program ?

Buna ziua! Sunt angajata la program de zi ( 8 ore /zi) la o firma din Constanta . De curand fisei postului s-a adaugat responsabilitatea de a intocmi unele acte necesare exportului de marfa, fapt ce presupune prezenta mea la serviciu dupa orele de program, noaptea sau in weekend, fara a se interveni cu nici o modificare a salariului. Acest fapt a marit indignarea mea, cu atat mai mult cu cat in cadrul societatii exista servicii care presteaza tura de noapte care intocmesc alte serii de documente necesare exportului. Respectuos, va rog sa ma informati daca acest aspect are temei legal si care ar fi pasii pentru corectarea acestui aspect. Multumesc anticipat !
multumesc pentru raspuns.

contractul de inchiriere sa fie incheiat intre locatarii scarii noastre reprezentati de seful de scara si Asociatia de locatari .
fiecare apartament sa plateasca suma de 1-2 RON pe luna
Buna ziua !
Asociatia de locatari din care fac parte este alcatuita din 3 blocuri, 6 scari, respectiv 150 de apartamente, iar locul de incasat intretinerea este amenajat in uscatorul scarii unde locuiesc. Intrucat costul energiei electrice si al caldurii ce se consuma in acel spatiu este suportat de locuitorii scarii ( precum si mizeria facuta de ceilalti proprietari sau daunele facute la interfon ), este legal inchirierea respectivului spatiu cu un contract de inchiriere, astfel incat toti ceilalt proprietari sa plateasca o suma stabilita prin contract? Multumesc
Discuție cumparare boxa
buna ziua!
boxa aflata la subsolul blocului se poate cumpara? exista o lege care prevede modul de folosinta a acestora ?
multumesc !
buna ziua!
am achizitionat un apartament intr-un bloc ce are repartizate boxe la fiecare apartament din scara. pe actul de proprietate nu este precizata aceasta suprafata, dar vechiul proprietar mi-a aratat boxa ce ii revenea, mi-a dat cheile si am preluat-o spre folosinta. nelocuind permanent in acel apartament, vechinul de perete( cu care ma invechinez si la boxa) a intrat abuziv in boxa mea, a desfiintat plasa ce separa cele 2 suprafete, a montat o usa metalica si a amenajat acolo un atelier . acum el sustine ca a obtinut act de proprietate pe suprafata celor 2 boxe.
eu nu sunt de acord cu aceasta actiune a lui, cu atat mai mult cu cat acest atelier este exact sub apartamentul meu ( locuiesc la parter) si trebuie sa suport galagia produsa acolo, energia electrica pe care o foloseste este suportata de toti locuitorii, iar modul abuziv in care a procedat nu este unul corect !!
intrebarea mea este : unde trebuie sa ma adresez eu pentru a remedia aceasta situatie si sa reintru in boxa destinata mie .
multumesc anticipat !