andreeas1 a scris:
bogdanchrn a scris:
Salutari,
Apare birsan la obligatii? Si la succesiuni din ce cititi? Pe contracte o sa apara [ link extern ]
Buna!
O sa apara la obligatii -Birsan (probabil in luna mai). O sa-mi cumpar si eu cartea lui Dinca, dar si cartea lui Stanciulescu. Iar la succesiuni din insititutii -Boroi,Stanciulescu. La procedura penala eu studiez dupa Neagu, Udroiu si Micu.
am si eu aceeasi carte de succesiuni, dar sunt facute de stanciulescu si am vazut pe site ca a pus cineva cateva greseli. plus am vazut pe juridice propunerile ptr inm de anul asta si una din ele era sa scoata mostenirea testamentara si probabil o sa fie la fel si la barou - sper D. . daca nu o sa apara o carte buna o sa incerc din cod + deak tratatul vechi. am citit putin din pop la obligatii si mi s-a parut f dificil. daca nu o sa apara la timp birsan o sa incerc din vasilescu.
dinca e profesor la universitate si conform ujmag.ro a fost membru al comisiilor tehnice de redactare a proiectului noului Cod civil si a proiectului legii de punere în aplicare a noului Cod civil, fiind implicat mai ales în redactarea textelor rezervate contractelor speciale.
astea sunt propunerile ptr inm de anul asta si probabil vor fi respectate si la barou
[ link extern ]