Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate ContSters261750

poate ca Dl Iascoschi are dreptate. pot astepta si pana la 3 ani, minimul fiind de 9 luni. A vorbit mama acum cateva luni cu un executor jud. si i-a spus asa. Deci, cel mai bine e sa obtina acest ordin, indiferent cat dureaza si apoi va fi evacuat data fiins sentinta. va multumesc!
multumesc!!!
va multumesc. si atunci ce ar trebui sa faca? sa ii ignore?
buna seara. Mama mea a avut in 1999 un abonament la o retea de telefonie mobila. A decis sa renunte la abonament si nu a mai platit ultima factura. Abonamentul i-a fost inchis. Toate au fost in regula pana cand, telefonic, cineva o anunta, peste 8 ani, ca are de platit o suma colosala, din cauza acelei facturi. Mamei i s-a parut absurd. E normal. Timpul a trecut si peste alti 2 ani primeste prin posta un fel de aviz prin care i se spunea cat datora, un fel de penalizari pt neplata facturii aceleia. Insa e normal dupa atatia ani sa se trezeasca cineva ca ai fost penalizat fara sa tu sa stii? cred ca in continuare se "adauga" penalizari pna cand mama decide sa plateasca. dar e absurd!
buna seara. mama mea este proprietara unui apartament. singura proprietara. L-a dat afara pe fratele meu, insa nu vrea sa plece. prin ce metoda il poate forta sa plece, chiar daca in buletinul sau are acest domiciliu?