avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Activitate DMLaura

Activitate DMLaura

Buna ziua
In martie 2018 am reinceput sa lucrez , dupa ce am stat cu copilul in CCC 1a si 10l .
Acum m-a anuntat angajatorul ca postul pe care sunt angajata, este posibil sa-l desfiinteze.. eu banuiesc ca vor sa angajeze pe altcineva, sau nu sunt multumiti de cum ma descurc, asa ca m-au rugat sa-mi caut un nou loc de munca.
Intrebarea mea este daca pot beneficia de ajutor somaj, si daca da, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac, ce conditii trebuie sa indeplinesc?
Multumesc
În Nota de sedinta trimisa initial, am adugat: In probatoriu, solicit să fie depusă de către intimatul Municipiul Cluj Napoca – Direcția Poliția Locală la dosarul cauzei planșa fotografică sau orice alt înscris din care să rezulte faptul că autoturismul înmatriculat cu nr. xx-xx-xxx era la data de 03.09.2012 parcat neregulamentar în Municipiul Cluj Napoca, astfel cum se pretinde în cuprinsul Procesului-verbal de constatare a contravenției nr. xx, subsemnata neputând face dovada unui fapt negativ, respectiv al faptului că la acel moment autoturismul anterior menționat nu era în Municipiul Cluj Napoca.
3. În subsidiar, vă solicit administrarea probei testimoniale cu doi martori. Prin intermediul acestei probe înțeleg să demonstrez faptul că, în data de 03.09.2012, autovehiculul subsemnatei era într-o altă localitate.
În acest sens, indic în calitate de martori pe: (a) [*], cu domiciliul în [*] și pe (b) [*], cu domiciliul în [*].

Eu nu stiu ce documente sa mai trimit acum, imi cer un inscris..ce-nseamna asta..
multumesc
Buna ziua,
Am urmatoarea problema: am primit in Decembrie proces verbal de constatare a contraventiei pentru parcare neregulamentara in municipiul Cluj incheiat la 03.12.12 (control efectuat in 03.09.12, orele 01:21) ; amenda cuprinsa intre 200 si 400 lei; daca plateam in 48ore de la primire, era vorba de 100lei. Problema apare in momentul in care era imposibil ca masina mea sa fie parcata de unde-am primit amenda, aceasta fiind in aceiasi zi in localitatea Neptun. Oricum, masina mea n-a circulat deloc in acea zona , eu fiind din Bucuresti si singurul drum in afara orasului a fost inspre mare, deci in directie opusa. Am depus sesizare / declaratie pe propie raspundere ca nu a fost masina mea cea amendata (chiar daca datele sunt identice, in afara de culoare, care n-a fost precizata) si am cerut dovezile ce pot atesta prezenta masinii unde s-a semnat amenda. Mai departe, am primit citatie sa ma prezint in proces cu DPL Cluj; daca nu pot fi prezenta sa trimt un inscris, judecata urmand a se face in lipsa. Am trimis doua dosare care contineau procesul verbal, sesizarea trimisa, copie buletin si act cu Note de sedinta in care explic pas cu pas nevinovatia mea, cer dovada din care sa rezulte ca masina mea a fost parcata neregulamentar in Cluj, inclusiv datele celor doi martori care pot atesta prezenta masinii mele in Neptun in ziua cand a fost intocmita amenda. Primesc o alta citatie in care sunt chemata in instanta in luna Mai, in calitate de petent in proces cu DPL Cluj - plangere contraventionala. In caz de neprezentare pot trimite un inscris, judecata urmand ase face in lipsa.
Ce trebuie sa fac mai departe? Ce inseamna inscris si de ce nu-mi trimit dovada care atesta prezenta masinii la Cluj? Multumesc, astept cu mare interes un raspuns.
Buna ziua

Spuneti-mi, va rog, ce acte sunt necesare pentru a-i face lui bebe pasaport si care sunt preturile. Deasemenea, in ce conditii se poate depune dosarul daca doar unul din parinti este disponibil. Daca ma puteti directiona catre un site oficial cu toate aceste info, va raman recunoscatoare, eu una nu am gasit.
Multumesc anticipat!