avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate ionelpopa123

Activitate ionelpopa123

Avem o asociatie fondată in 2007, dar care din punct de vedere fiscal nu a functionat niciodata - fara venituri, fara cheltuieli, cu exceptia celor de infiintare, achitate din cotizatii. De multi ani nici cotizatia nu s-a mai adunat. Este obligatoriu sa depunem anual declaratie de inactivitate la fisc? Si daca nu am depus, cam care ar fi amenda?
Răspuns la discuția Inregistrare condominiu
Clar, multumesc! Chiar miine merg la RADET si am un argument in plus. Ia uitati ce am gasit tot rascolind internetul:
[ link extern ]
Soluție pe scurt: SENTINȚA CIVILÃ NR.18/CA: Admite excepția de nelegalitate a art.249 din Ordin nr.91/2007. Constată nelegalitatea art.249 din Ordinul nr.91/2007.
Pe scurt, art 249 din Ordinul nr. 91/2007 al ANRSC nu e legal si RADET ar trebui sa nu mai puna conditia de preexistenta a unei debransari legale in condominiu!
Răspuns la discuția Inregistrare condominiu
Buna seara! Am si eu o problema legata de termenul condominiu. Noi suntem trei blocuri in asociatie, cu cite doua scari fiecare, dar cu un singur contor de caldura, la alt bloc decit al meu. Problema apare la debransare: pe scara mea nu s-a debransat nimeni, dar pe cealalta da, mai multi chiar. RADET cere ca o conditie pentru debransare sa mai existe cel putin o debransare legala in condominiul celui care solicita. Blocul meu este condominiu? Sau fiecare scara e condominiu? Sau toata asociatia e condominiu, ca avem un singur gigacalorimetru?
Răspuns la discuția Viza de flotant pentru proprietar
Multumesc tuturor, acum e clar!
Ma voi muta pentru citeva luni in Ploiesti, unde sunt proprietarul unui apartament, dar am domiciliul stabil intr-o alta localitate si nu vreau sa mi-l schimb. Cum fac cu viza de flotant daca eu sunt proprietarul apartamentului unde voi locui?