avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate valime

Activitate valime

In cazul in care unul dintre angajati doreste intreruperea contractului de munca inainte de a`si plati partea din respectiva paguba, care pot fi efectele pentru patron/angajat?
Va multumesc, un raspuns foarte util
Va multumesc frumos pentru raspuns.

Momentan, calculele sunt facute doar de catre patron, imputarea platii fiind facuta spre toti angajatii in mod egal. Dovezi precum ca X sau Y fura nu pot fi avansate, deoarece nu exista camere de filmat in cladire.

Alte pareri?
Buna ziua,

Am o intrebare pentru Dvs, legata de furtul intre patron si angajat.

> Ce poate sa faca angajatul acuzat ca a furat si pus sa plateasca, fara dovezi concrete din partea patronului? Un exemplu ar fi angajati la un magazin alimentar fura produse, inventarul iese pe minus, dar nu se poate dovedi care si cum a furat. Sunt toti pusi sa plateasca sume egale pentru a recupera pierderile, insa un angajat refuza sa o faca, pentru ca se stie curat. Ce poate sa faca el in acest caz? Care ii sunt optiunile? Exista vreo metoda legala sa scape de aceasta plata dat fiind faptul ca nici el nu poate dovedi ca nu el a furat

> Ce poate sa faca patronul in acest caz daca nu are dovezi clare ca a furat X sau Y? Are voie, legal, sa ii puna la plata pe toti angajatii?

Va multumesc anticipat