Multumesc frumos de raspunsuri.
Cred ca ma simt mai bine acum avand in vedere situatia si mai ales ca persoana cealalata e sigura ca nu pot face nimic.Dar ,avand in vedere, ca in contract scrie 1/2 cota parte pentru fiecare ,si ca apartamentul a fost achitat cu banii cash fostului proprietar si bancii in decursul a doi ani atunci nu mai sunt indoieli.
Am cumparat cu cineva un apartament in 2009,l-am platit integral,am locuit cateva luni impreuna,nefiind casatoriti dupa care ne-am despartit, unul a ramas in apartament ,si unul a plecat .Dupa mai multe incercari de a face ceva cu apartamentul ,persoana care a ramas nu vrea sa-l vanda ,spunand ca ,nu are bani si nici chiar daca ar avea nu si-ar vinde partea ,pentru ca ,din spusele lui juridic nu se poate face nimic si ca legea nu-l poate obliga sa vanda sau sa plece din apartament.Actele apartamentului in original sunt la mine dar totusi nu pot face nimic.Ce ma sfatuiti?Eu pot gasi o persoana sa-mi vand partea?
Am mai auzit ,ca ar trebui sa-mi plateasca chirie(nu stiu exact ,daca e corect ce spun) pentru ca sta acolo ,dar totusi nu avem facut un contract de inchiriere.
Cu multumiri