avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate sanda65

Activitate sanda65

Răspuns la discuția Decl 112 ptr ian si febr.
Multumesc.
Inregistrare SPV asociatie proprietari.
Buna seara, nu stiu cum pot inregistra in SPV ( ANAF spatiu virtual ) asociatia de proprietari. Am imputernicire sa transmit decl 112 cu semnatura electronica pe pers fizica. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.
Răspuns la discuția Decl 112 ptr ian si febr.
Ma scuzati, tot am mai raspuns dar nu stiu unde am gresit si nu a fost postat. Deci pe lunile ian si feb au fost 2 angajati iar in luna martie nici un angajat. sunt probleme daca declar ,in aprilie, zero angajati in martie? Multumesc.
Răspuns la discuția Decl 112 ptr ian si febr.
Problema este ca in luna martie nu mai avem nici un CIM. Cum se trece ptr luna martie ?
Decl 112 ptr ian si febr. La o asoc de propr cu 2 salariati s-a incheiat CIM la 1 martie. Pana acum se transmitea decl 112 la 3 luni. acum cand se transmite avand in vedere ca daca o transmit acum luna ianuarie este considerata intarziata ? multumesc.
A lucrat 2 1/2 ani cu 2 ore / zi.

La incheierea C.I.M. ,al femei de serviciu, trebuie obtinut de la I.T.M. o adeverinta cu perioada lucrata ? Multumesc.
La vanzarea unui apartament, prin notar, se plateste CAS si CASS ? Multumesc.
Sunt centrale termice care au cate 2 pompe in paralel pe fiecare directie de blocuri. Sunt situati cand fochisti de serviciu opresc o pompa de aceia presiunea este mai mica.
Nu. Ca presedinte nu se incheie contract individual de mca sau servicii ci contract de mandat. Presedintele trebuie sa fie proprietar in acel bloc, deci sunteti proprietar la un ,doua apart in blocuri diferite, deci nu este rentabil sa fiti PFA. Nu exista COR ptr pres. asoc.