avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate sanda65

Activitate sanda65

Daca cenzorul nu mai locuieste in bloc, a vandut apartamentul, mai poate fi cenzor cu contract de mandat? , Nu are studii universitare in domeniul economic. Cum poate fi demis ptr ca in contractul lui de mandat nu este prevazut, in capitolul de incetarea mandatului, aceasta clauza?
Arhiva ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE S.A ?


Caut arhiva ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE S.A care a fost mutata de la sediu la o firma de arhivare.
Penalizare f. mare intr-un contract.

Presedintele a semnat cu o firma, un contract de inlocuirea tevilor de apa prevazand o penalizare de 3 % pe zi de intarziere numai asociatiei, firma nu are nici o penalizare in caz de intarziere. Ce se poate face pentru modificarea acestei penalizari uriase si lipsa de la executant ? Acum punem in discutie inlocuirea presedintelui. Multumesc.
Răspuns la discuția Presedinte demis
In cazul ca presedintele a plecat cu registrul nesemnat, se poate organiza o alta ad generala (considerata reconvocata) , a treia, fara a face prima fara cvorum si a doua cu cei prezenti?
Răspuns la discuția Presedinte demis
Cred ca intrebarea erea legata de faptul va vechiul presed nu a mai complectat demisia sa si alegerea noului iar la sfarsit , in urma scandalului, acesta a plecat cu reg ad. gen. fara a fi nici semnat.

ynocentta a scris:

Legiuitorul in cuprinsul disp L nr 196/2018 a prevazut fara exceptii sau derogari ca asociatiile de proprietari au obligatia sa intocmeasca si sa detina mai multe registre prin care si cel al adunarilor generale in care se consemneaza succesiv si cronologic,discutiile si hotararile din cadrul adunarilor organizate de asociatia de proprietari,fiecare sedinta ur,mand sa fie asumata prin semnatura olografa de catre toti participantii

Daca nu s-au facut dupa 2 ani se primeste amenda ? aceasta cred ca erea intrebarea.
Răspuns la discuția pensie de urmas
Aceasta erea intrebarea corecta. Multumesc pentru respunsurile ulterioare.


gi-jane2 a scris:

Se intelege ca sotul a decedat in timpul procesului de divort, altfel, de ce ar intreba de pensie de urmas?

Discuție pensie de urmas
Persoanele care sunt in proces de divort pot beneficia de pensie de urmas daca procesul nu a fost finalizat. Multumesc.
Răspuns la discuția Decl 112 ptr ian si febr.
Multumesc.
Inregistrare SPV asociatie proprietari.
Buna seara, nu stiu cum pot inregistra in SPV ( ANAF spatiu virtual ) asociatia de proprietari. Am imputernicire sa transmit decl 112 cu semnatura electronica pe pers fizica. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.