*6 camere de interior si 2 de exterior
1. Noi am optat pentru solutia oferita de catre [editat], nu am platit nimic pentru sistemul de supraveghere, instalare... etc... platim o suma de 258 RON lunar pentru mentenanta sistemului(4 camere interior si 2 de exterior, DVR, hard, monitor... etc). Contract pe 4 ani, dupa care echipamentele raman la noi fara sa mai platim nimic. Sistemul total costa cu instalare, cabluri etc in jur de 6000 RON.
2. Contractul de mentenanta este obligatoriu prin lege, desi nu stiu cine ar veni sa te amendeze ca asociatie daca nu il ai...
3. Cheltuielile le impartim pe CPI
Montarea de echipamente de supravedhere video de catre persoane neautorizate(de catre Politia Romana) constituie infractiune!!! Sa nu fie nevoie de nici o autorizatie.... in codru poate....
Cel mai bine apelati la profesionisti in domeniu, care se vor asigura de respectarea tuturor conditiilor legale.
Noi suntem din Bucuresti si am apelat la cei de pe [editat]
Au intocmit intregul pachet de acte necesare
Ideea e ca nu a aparut nici un mostenitor inca...
Deci executorul numeste un curator si poate executa?
Multumesc.
Buna ziua,
Am o decizie de obligare la plata a unei persoane care a decedat dupa terminarea procesului dar inainte sa incepem executarea silita pe imobilul proprietate personala.
Putem executa silit decizia de obligare la plata? Nu a facut nimeni inca succesiunea dupa decedat
Multumesc.
nu inteleg de ce ati posat acest raspuns.
Astept in continuare sfaturi, motivul pentru care datornicul nu a fost executat silit este acela ca dupa ce s-a terminat procesul a platit pentru o perioada niste sume datorate asociatiei...
Va multumesc
Buna ziua,
Suntem asociatie de proprietari, avem o decizie de obligare la plata a unui restantier la intretinere, decizie ramasa definitiva din 2011, se mai poate pune in executare prin executor judecatoresc?
Va multumesc.
Buna ziua,
Detin o garsoniera pe care doresc sa o inchiriez cu ziua.
Cum pot inchiria cu ziua acest imobil pentru a nu avea problem cu legea?
Va multumesc.
Buna ziua,
In cadrul executarii silite creditorul avanseaza sume pentru acoperirea onorariului executorului si a cheltuielior de executare.
Cheltuielile de executare se recupereaza de la debitor, ce se intampla cu onorariul executorului? Se poate imputa debitorului?
Multumesc.
Deviem total de la intrebarea mea, care era ce verificari face notarul in cadrul dezbaterii succesorale?
Vanzatorul imobilului meu mostenea o matusa(sora mamei lui).
Daca notarul binevoia sa verifice certificatul de mostenitor emis pentru mama lui ar fi avut sansa sa afle daca mai exista si alti mostenitori ai mamei lui. La fel si pentru parintii celor doua surori(mama vanzatorului si matusa pe care a mostenit-o).
Aceste verificari nu au fost facute !
Ma intereseaza daca sunt sau nu obligatorii si in sarcina notarului aceste verificari, si de asemenea, cum se intampla in practica..... se fac... nu se fac....
Va multumesc.