avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate blackfriday

Activitate blackfriday

locuiesc la bloc fiecare are apometru separat pana in luna octombrie a inregistrat normal in luna octombrie banuiesc ca sa stricat si urmeaza sa il duc la reparat a inregistrat 54 mc apa potabila si 43 apa uzata efectuata pana acuma nu depasea 6 7 mc pe luna nu avea cum sa folosim atat de multa apa iar cand dadeam drumul la apa apometrul se invatrea mult mai mult ca celelante urmeaza sa il duc maine la verificat .... dupa care banuiesc ca trebuie inlocuit ... doar ca la sediu mi sa zis ca trebuie sa platesc ce sa inregistrat pana acuma pe ca deja sa emis factura si este .... foarte mult consumat si nu este consumul real tinand cont ca apometrul e stricat
Buna as dori sa stiu daca se mai poate face ceva. Mi-a venit factura de la apa furnizor este sc.apa serv valea jiului s.a pe luna octombrie de 94 mc de apa si am de platit aproape 300 de LEI este imposibil sa fi consumat atata apa intr-o luna ....,iar pe luna noiembrie inca nu sa facturat dar la sediu mi s-a spus ca mai am inca 37 de mc de apa. Am dat apometru jos ca sa il duc la verificat ... dar domnul de acolo nu m-a bagat in seama si mi-a spus sa revin . oricum sunt sigura ca s-a stricat pt ca pana in luna octombrie nu consumam mai mult de 6 7 mc de apa iar acuma au venit facturile acestea imense . si imi este f greu sa le achit, mai ales ca nu este corect si nu am consumat atat de multa apa. doamna de la caserie mi-a spus ca nu se poate face nimic altceva decat sa platesc ca deja s-a emis factura.... crede-ti ca mai e vre0 posibilitate.... ca sa revin la consumul initia si sa nu platesc cei 94 + 37 mc de apa?
In baza art.7 din Legea nr.76/2008 dispune prelevarea probelor biologice de la inculpaţi în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Dispune ataşarea la dosar a următoarelor mijloace de probă (după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri" - Citat din Hotararea Judecatoareasca care a fost atataca de DIICOT dar recursul DIICOT a fost respins si a ramas valabila prima instanta
Am fost in arest preventiv insa am fost eliberat fara a mi se lua ADN-ul.
la pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 10 luni închisoare.În baza art.81, 82 C.p. suspendă condiţionat executarea pedepsei de mai sus pe durata unui termen de încercare de 4.În baza art.350 al.3 lit.b C.p.p.dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză.
Pentru urmatoarele infractiuni :
Legea art 8 din Legea 39/2003
art 2 al 1 legea 143/2000
art 4 al 1 legea nr 143/2000
cu aplicarea art 320/1 c.cp si art 74 76 lit d dcp
Se mai poate face ceva pt ca aceasta sentinta sa nu imi afecteze viitorul pe urmatorii 60 de ani X-( , se poate refuza fara ca aceasta sa aduca alta incalcare a legii sau chiar pedeapsa cu inchisoarea?