avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Consum apa rece exagerat in ultimele 2 luni...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Consum apa rece exagerat in ultimele 2 luni...

Buna as dori sa stiu daca se mai poate face ceva. Mi-a venit factura de la apa furnizor este sc.apa serv valea jiului s.a pe luna octombrie de 94 mc de apa si am de platit aproape 300 de LEI este imposibil sa fi consumat atata apa intr-o luna ....,iar pe luna noiembrie inca nu sa facturat dar la sediu mi s-a spus ca mai am inca 37 de mc de apa. Am dat apometru jos ca sa il duc la verificat ... dar domnul de acolo nu m-a bagat in seama si mi-a spus sa revin . oricum sunt sigura ca s-a stricat pt ca pana in luna octombrie nu consumam mai mult de 6 7 mc de apa iar acuma au venit facturile acestea imense . si imi este f greu sa le achit, mai ales ca nu este corect si nu am consumat atat de multa apa. doamna de la caserie mi-a spus ca nu se poate face nimic altceva decat sa platesc ca deja s-a emis factura.... crede-ti ca mai e vre0 posibilitate.... ca sa revin la consumul initia si sa nu platesc cei 94 + 37 mc de apa?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 13:57, 6 Decembrie 2012
Concret cat a inregistrat apometrul dvs ?
Valoarea de 37 mc este acea inregistrata de apometrul dvs?
Locuiti la casa?
locuiesc la bloc fiecare are apometru separat pana in luna octombrie a inregistrat normal in luna octombrie banuiesc ca sa stricat si urmeaza sa il duc la reparat a inregistrat 54 mc apa potabila si 43 apa uzata efectuata pana acuma nu depasea 6 7 mc pe luna nu avea cum sa folosim atat de multa apa iar cand dadeam drumul la apa apometrul se invatrea mult mai mult ca celelante urmeaza sa il duc maine la verificat .... dupa care banuiesc ca trebuie inlocuit ... doar ca la sediu mi sa zis ca trebuie sa platesc ce sa inregistrat pana acuma pe ca deja sa emis factura si este .... foarte mult consumat si nu este consumul real tinand cont ca apometrul e stricat
Apometrul daca se strica se poate opri mai mult sau mai putin, nicidecum sa se invarta mai repede. Daca cifrele arata indexul de pe factura ( sau din PV), sunteti bun de plata.

Daca la sediul regiei se fac verificarile aparatului, rugati sa se noteze indexul de pe el, altfel cine stie ce mai zic functionarii de acolo ?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometru apa rece, probabil inlocuit/ defect dupa curatenia din baie, bun de plata diferenta de 200mc Alinush11 Alinush11 Buna seara! Am o problema cu asociatia si vreau un sfat. In luna aprilie ac, am facut curatenie in baie, schimbare gresie, faianta, etc, tevi si racorduri. ... (vezi toată discuția)
Schimbare apometru Mihaicc Mihaicc Acxum cateva zile am facut o schimbare de apometru,datorita faptului ca nu mai intregistra,am luat o hotarare gresita,aceea de a fi corect.Spun gresita pentru ... (vezi toată discuția)
Asociatia imi trece consum mai mare de apa florenta_22 florenta_22 La noi la asociatie apometrele sunt citite de incasator (casierul), dar niciodata nu stim cand vine sa le citeasca, nu pune afis, vine cand vrea, dupa-amiaza ... (vezi toată discuția)