avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate kadar.anna

Activitate kadar.anna

Răspuns la discuția Revisal-sporuri
Prin urmare, ar trebui inregistrate in Revisal, nu? Sunt si opinii ca doar sporurile permanente se inregistreaza.
Răspuns la discuția Calcul salariu
Va multumesc.
Răspuns la discuția Revisal-sporuri
S-a intocmit act aditional la CIM in care este precizat ca incepand cu data de... pentru munca prestata in cadrul proiectului european tariful orar este in valoare de X lei. Nu este prevazut in procent, si in functie de cate ore lucrate/ora are angajatul pe proiect, se calculeaza valoarea sporului.Este oarecum o salarizare in acord pentru aceste ore.
Discuție Revisal-sporuri
Buna ziua.As avea nevoie de putin ajutor.Sporurile cu caracter nepermanent, respectiv cu valoare variabila (se acorda in functie de numarul orelor lucrate/luna) se inregistreaza in Revisal? Daca da, cum se fac aceste inregistrari, avand in vedere ca valoarea acestor sporuri va trebui modificata luna de luna?Nici termenul de 20 zile lucratoare nu voi putea respecta, avand in vedere ca valoarea sporului se calculeaza dupa ce stim numarul orelor lucrate pe proiect, adica abia luna urmatoare celei la care se refera, cand se face pontajul lunii respective?Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Discuție Calcul salariu
Buna ziua. Cum procedati in cazul unui salariat angajat cu norma intreaga, de 8 ore/zi, dar care lunar are mai putine ore lucrate, decat orele lucratoare.?Este student si asa a fost intelegerea , ca poate lipsi cand are cursuri la facultate. Din punctul de vedere al pontarii si al calcularii salariului intreb, exista posibilitatea sa platim un salariu mai mic decat cel de incadrare? Salarizare in acord, de ex...Nici nu as vrea sa-i modific contractul pe 7h/zi, avand in vedere ca vara va lucra toate cele 8 h...Multumesc pentru ajutor.
Va rog sa ma ajutati, cum se poate renunta la inregistrare sau a solicita radierea din Registrul RO E-factura? Mentionez ca din SPV nu mai putem solicita renuntarea la inscrierea in Registru, avand in vedere ca inscrierea initiala s-a facut in luna mai, iar conform legii renuntarea se poate face cel tarziu pana la data de 1 a lunii urmatoare inscrierii in Registru.Multumesc!
In opinia Dvs,prevederile art.11,anexa 3,alin.2 din H.G.856/14.10.2020 se refera la toti angajatorii, indiferent de numarul personalului angajat?
Răspuns la discuția Intrerupere somaj tehnic
Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, angajatii trimisi in somaj tehnic pot fi rechemati la serviciu, desigur legal, cu incetarea suspendarii somajului tehnic pentru data respectiva, pentru 1 zi/saptamana?
Răspuns la discuția Repartizare dividende
Va multumesc pentru raspuns.