avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In opinia Dvs,prevederile art.11,anexa 3,alin.2 din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In opinia Dvs,prevederile art.11,anexa 3,alin.2 din H.G.856/14.10.2020 ...

In opinia Dvs,prevederile art.11,anexa 3,alin.2 din H.G.856/14.10.2020 se refera la toti angajatorii, indiferent de numarul personalului angajat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 19 Octombrie 2020
Eu spun ca da.
Cel putin asa inteleg din alin.1, care se adreseaza tuturor angajatorilor publici sau privati, indiferent de numarul salariatilor... si alin. 2 spune ce o sa se faca daca nu poate fi respectata prevederea de la ain. 1.
În situația în care nu se poate desfășura activitatea de către salariat în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu și în vederea evitării aglomerării transportului public, instituțiile și operatorii economici publici și privați organizează programul de lucru astfel încât personalul să fie împărțit în cel puțin două grupe care să înceapă, respectiv să termine activitatea la o diferență de cel puțin o oră.

In speta, nu se face distinctie sau exceptie de angajatori.
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca obligatorie pentru toate firmele, nu doar peste 50 angajati? DianaNegoescu DianaNegoescu Articolele de pe Avocatnet.ro vorbesc despre obligativitatea firmelor cu peste 50 de salariati de a trece pe telemunca daca specificul o permite. Insa Legea ... (vezi toată discuția)
Starea de alerta - munca la domiciliu/telemunca AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Desi era propus ca pe perioada starii de alerta angajatorul sa poata dispune unilateral munca la domiciliu sau telemunca, se pare ca textul a ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 și decretul 195/2020 Florentina N Florentina N Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta si am nevoie de o opinie juridica obiectiva.... Conform celor inscrise la art. 1 alin. (2) din Legea 19/2020, ... (vezi toată discuția)