avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Maiuska

Activitate Maiuska

Buna ziua!
Ieri am aflat ca la Programul Prima Casa trebuie sa ai si certificat energetic. Eu sunt cumparatorul. Vanzatorul cand a cumparat apartementul respectiv, in 2005, atunci inca era in garantie centrala. Dupa cum vad chiar in 2005 a intrat legea despre certificatul energetic si ca este valabil 10 ani. Cand au cumparat apartamentul oare avea deja certificat?
Daca nu, unde trebuie sa ceara vanzatorul, ca el este proprietarul?

Va multumesc anticipat!
Buna seara
m-am interesat si eu de programul Prima Casa. Am si gasit un apartament potrivit, dar nu stim in ce sa luam creditul. In euro ar fi mai bine, pt ca rata ar fi cu 100 lei mai putin, dar nu stiu cum va evalua cursul euro. In lei as fi mai sigura. :(
Ce credeti, dupa parerea Dvs, care ar fi solutia potrivita:euro sau lei?

Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Credit
Buna seara,
multumesc pentru raspuns, sper ca doamna de la banca o sa ma inteleaga :D
Discuție Credit
Buna seara
Eu si fratii mei avem un credit la o banca pana la 2017. Creditul este pe numele sorei mele. Eu figurez ca coplatitor. Mi s-a spus la banca respectiva ca nu pot iesi din acest credit.Se poate face asa ceva? Din cauza asta, eu nu pot un lua alt credit pentru casa. Ca sa ies, am face din comun acord, dar banca spune numai daca refinantam creditul, atunci pot sa ies.

Multumesc anticipat!
Discuție Indemnizatie
Buna seara
am absolvit facultatea in acest an. inainte de a da licenta am lucrat (dar nu mai lucrez) si din cauza asta nu primesc indemnizatie de somaj.
Intrebarea mea este daca raman insarcinata pot sa primesc indemnizatie pt cresterea copilului?
Va multumesc anticipat!