avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate cabincrew

Activitate cabincrew

Răspuns la discuția Cum pot obtine ajutor de somaj?
Va multumesc foarte mult! Toate cele bune!
Răspuns la discuția Cum pot obtine ajutor de somaj?
4 ore pe zi/ incetare CIM cu 31 martie a.c.
Răspuns la discuția Cum pot obtine ajutor de somaj?
Va multumesc foarte mult pentru raspuns! Am omis un amanunt important . CIM-ul meu actual este de part time. Si in acest caz se acorda ajutor de somaj? Firma la care lucrez mi-a propus intreruperea contractului cu acordul ambelor parti. In acest caz stiu ca nu voi mai avea niciun drept de somaj. Ideea e eu lucrez la aceasta firma din iunie anul trecut, iar CIM va expira in iunie anul curent. Din decembrie 2012 pana in iunie 2012 nu am avut niciun contract de munca cu o alta firma. Exista deci o intrerupere de 6 luni. Pana IN DECEMBRIE 2012 am avut CIM pe perioada nedeterminata timp de 18 ani. Va rog sa-mi precizati daca pot aplica pentru ajutorul de somaj avand in vedere ca in perioada ianuarie 2013 - iunie 2013 nu am avut serviciu. Va multumesc!
Buna ziua,

As dori sa stiu daca in cazul unui CIM pe perioada determinata, in cazul concedierii pe motiv de restructurare, as putea beneficia de ajutor de somaj? In cazul afirmativ, pentru ce perioada se acorda somaj?
Multumesc frumos!
va multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua,

As dori sa stiu daca in conformitate cu noul cod al muncii de pot derula mai multe contracte de munca in acelsi timp? In caz afirmativ, este necesar ca unul dintre contracte sa aiba limitarea timpului de munca la doua ore astfel ca insumati timpii de munca sa nu depaseasca 8 ore pe zi? Multumesc!