avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Activitate cojocarumarian

Activitate cojocarumarian

Pot să depun dosarul de pensie și de care ?Limită de vârstă s-au anticipată ?

Carp Mircea a scris:

Legea 360/2023
Art.3
q) stagiu de cotizare - perioada de timp constituită din stagiul de cotizare contributiv, precum și perioadele asimilate și perioadele necontributive recunoscute ca stagii de cotizare, conform legii;

Nu văd notificarea dela dna Manuela.

cojocarumarian a scris:

Am stagiul total 40 ani 2 luni 1 zile.din care contributiv 33 ani 11 luni 13zile. Stagiul de cotizație asimilat 1 an 4 luni 2 zile armata. 1 an 4 luni 0 zile spor aferent grupe.3 ani 6 luni 16 zile stagiu sistem neintegrat ( am fost subofițer la penitenciarul Tulcea). Stagiul de cotizație contributiv pentru puncte de stabilitate 8 ani 11 luni 13 zile..Vărsta 60 ani.nascut pe11.08.1965.La ce fel de pensie mă încadrez ?

Ani lucrati la penitenciar nu se pun la perioada de contributiv?

33 ani 11 luni 13 zile în civilie + 3 ani 6 luni 16 zile ca subofițer =37 ani 5 luni 29 zile.
De ce nu se iau la un loc ?

Am stagiul total 40 ani 2 luni 1 zile.din care contributiv 33 ani 11 luni 13zile. Stagiul de cotizație asimilat 1 an 4 luni 2 zile armata. 1 an 4 luni 0 zile spor aferent grupe.3 ani 6 luni 16 zile stagiu sistem neintegrat ( am fost subofițer la penitenciarul Tulcea). Stagiul de cotizație contributiv pentru puncte de stabilitate 8 ani 11 luni 13 zile..Vărsta 60 ani.nascut pe11.08.1965.La ce fel de pensie mă încadrez ?

Ani lucrati la penitenciar nu se pun la perioada de contributiv?

33 ani 11 luni 13 zile în civilie + 3 ani 6 luni 16 zile ca subofițer =37 ani 5 luni 29 zile.
De ce nu se iau la un loc ?
am cumparat un autoturism si fostul propietar nu si-a platit fiscul.Cum as putea sa o inmatriculez daca el nu imi trimite acea adeverinta