avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumparare auto fara certificat fiscal de la vanzator
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumparare auto fara certificat fiscal de la vanzator

am cumparat un autoturism si fostul propietar nu si-a platit fiscul.Cum as putea sa o inmatriculez daca el nu imi trimite acea adeverinta
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 31 Decembrie 2012
Pai nu vei putea, trebuia ca vechiul proprietar sa plateasca taxa, daca nu, patiti dvs, apoi o recuperati de la vechiul proprietar.
Atentie, este posibil ca vechiul proprietar sa aiba amenzi de circulatie neplatite, si pana la achitarea acesora primaria nu va va incasa taxa pentru inmatricularea autoturismuluii, si astfel veti avea multe probleme.
Daca vanzatorul nu prezinta certificat fiscal,legal nu poate fi incheiat document de instrainare autovehicul
Daca nu detineti contract de vanzare cumparare,nu puteti inmatricula vehiculul
Incercati fie solutionare amiabila,fie actiuni in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor-acte auto mihtzy mihtzy Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)
Repercursiunile instrainarii unui autoturism fara radierea din circulatie bviorelb bviorelb Va rog sa ma lamuriti asupra acestei spete. Vreau sa-mi vand masina. Cei ce vor sa o cumpere solicita sa nu o radiez de la politie, numai de la finante. ... (vezi toată discuția)
Radiere auto boglaz boglaz Buna ziua Acum 6-7 ani am vandut un autoturism fara a intocmi nici un act din care sa rezulte vanzarea acestuia. Mai mult, nu pot sa mai dau de acel ... (vezi toată discuția)