avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Activitate SoituCostel2013

Activitate SoituCostel2013

Răspuns la discuția Buna seara
am un martor care era cu mine. Tamponarea a fost minora iar Politia a fost sesizata de proprietar aceste fiind la coada la magazinul respectiv. I-am dat asigurarea dar plangerea tot nu si-a retras-o.
Răspuns la discuția Buna seara
va multumesc tuturor ptr sfaturi .
Răspuns la discuția Buna seara
in trecut am mai avut un dosar penal din alta cauza si termenul de incercare mi-a expirat pe 10.12.2012. asta ar putea avea legatura cu o eventuala pedeapsa ptr dosarul cu alcool ? cam ce pedeapsa as putea primi ?
Răspuns la discuția Buna seara
O ultima intrebare .. Care este termenul de constatare ?
Răspuns la discuția Buna seara
In urma acestei fapte mi s-a retinut permisu si mi-au dat dovada fara drept . As putea sa fac ceva ptr o dovada cu drept ? Unde trebuie sa ma duc ptr a primi o alta dovada dar cu drept sa circul ?
Răspuns la discuția Buna seara
am fost si la sange... inca nu stiu rezultatu.. dar daca ei nu m-au prins in trafic ? eu eram parcat de mai bine de jumatate de ora.. aveau voie sa ma testeze ?? as putea sa-i dau in judecata ptr asa ceva ?
Discuție Buna seara
Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de seama. Mi-am continuat drumul spre casa, am oprit masina in fata portii si am inceput sa consum bauturi alcoolice in masina impreuna cu un prieten. La cc 30 min au venit 4 masini de Politie care ne-a condus la sectie . Acolo am dat asigurarea iar politistii mi-au retinut permisu si mi-au facut dosar ca aveam alcoolemie de 0,50..... Care ar fi consecintele in acest caz ???