Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate balzac1

la mine nu a fost alcooll... .0.00
multumesc.. ramane doar sa aflu in cateva zile.
Dosar penal 184 cod penal vatamare corp din culpa cu 4 victime. NUP venit acasa in ianuarie. Lipsa plangerii prealabile a victimelor (art 228 alin 6 C.P.P. si art 10 lit f) si h) C.P.P.). Nu m-am judecat. am mers cu nup-ul sa imi recuperez permisul si mi-au zis ca am suspendare de 90 de zile ca accidentul s-a produs prin neacordare de prioritate. Maxi-ul de calatori pe care l-am lovit era pe drumul cu prioritate. Prejudiciul material l-am reparat pe asigurarea mea. Masina mea mi-am facut-o pe cont propriu neavand casco.

Testarea de evaluare a cunostintelor am luat-o cu 15 puncte din 15 si ma incadrez si in toate celelalte criterii ale HG1391/2006 art 221 al 1 lit a,b,c,d.

Au posibilitatea sa imi respinga cererea de reducere doar pe motivul ca au fost 4 victime? sau c lovind un maxi de calatori e pericol social mai mare? sau se respecta 100% legea??
Si eu sunt in situatia lui ovidiu_1982. Mi-au zis sa astept 7-10 zile sa vedem daca se aproba cererea. Am avut accident cu victime, dar nu a fost din cauza consumului de alcool. A iesiti 0.00 . Pot sa imi fac griji ca nu imi reduc perioada suspendarii?. Adica daca indeplinesc toate criteriile legale la 221 din HG1391/2006 art 1 al a,b,c,d , ei pot invoca de exexmplu ca fiind accindent, are grad de pericol solcial sporit si sa nu imi reduca? Sau se supun legii 100% fiind toate criteriile indeplinite? Au marja de aproximare?