Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate lalululu1957

MULTUMESC
In actiunea de chemare in judectata s-a facut propunerea pentru citarea unor martori . Se poate cere instantei sa adaugam un martor nou ?
Am vorbit cu un alt coproprietar si este de acord sa facem impreuna cerere de despagubiri Este in aceiasi situatie cu mine . Putem face aceatsa cerere impreuna adica ambii pe aceiasi cerere si sa platim separat taxa de timbru ? cotele sunt egale si la casa si la teren .
am plingeri la politie pentru faptul ca nu mi dau voie sa intru etc....am fost acolo am martori . mai trebuie notificare ?
Cer pentru ultimii trei ani . ok ?
Va rog sa-mi spuneti . Pot face o cerere de despagubire pentru nefolosinta acum cind nu s-a terminat partajul? ei am 1/4 ...cum sa calculez prezudiciul ? se face expertiza sau cum ? va rog frumos
Domnule aveti mare dreptate dar pina la iesirea din indiviziune nu putem folosi casa si terenul in nici un fel . Daca dureaza 2-3 ani procesul ...ce facem ? Ma gindesc la Art. 636 ncc ...chiar nu mai stiu ce sa fac .am copii , sotul nu poate merge acolo la aer , este bolnav...
Asa cum am mai spus am o cota din casa si teren. Ieri am fost acolo cu scopul de a aduna probe pentru instanta . Rudele nuy m-au lasat sa intru , m-au dat afara si au amenintat ca-mi vor face o plingere penala pentru violare de domociliu . Cum ma pot indrepta impotriva lor , va rog dat-imi o idee , ceva ...Multummesc frumos .
Am adaugat probe video si sunt ok .
Si eu am depus probe video . Sunt admise . Le vizualizeaza instanta , nu in sala . Sunt bune , sunt ok !!
Răspuns la discuția Amanare
Sa fiu ma ''exacta '' in intrebare : se discuta in contradictoriu in vederea adminsibilatii probelor , sau se discuta pe baza unor probe admise ???
Ma gindesc ca in contradictoriu se discuta pe ce va existent , admis la dosar . Gresesc ??