Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citarea martorilor intr-un litigiu având ca obiect partaj judiciar

In actiunea de chemare in judectata s-a facut propunerea pentru citarea unor martori . Se poate cere instantei sa adaugam un martor nou ?
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: lalululu1957 , utilizator 21:58, 11 Martie 2013
In fata instantei de judecata veti propune 1,2 ,3 martori. Instanta va incuviinta (de regula 2, sau mai multi - depinde de teza probatorie pe care vreti sa o sustineti) si dvs veti comunica numele si adresa acestora.

Daca dupa acest moment si pana la termenul cand vor fi audiati, doriti schimbarea unuia dintre ei, o veti putea face - insa doar motivat - instanta va fi cea care va aprecia daca cererea dvs este intemeiata sau nu.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori in procesul de divort florinplaton florinplaton daca sunt in calitate de reclamant intr-un proces de divort pot cita ca martori pe parintii sotiei? care este cadrul legal pentru acest lucru Va multumesc (vezi toată discuția)
În proces pe care l-am câștigat la fond, eu am propus 2 martori ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna seara, Mă puteți ajuta cu un răspuns? În proces pe care l-am câștigat la fond, eu am propus 2 martori Eu fiind pârâta în proces Reclamanta ... (vezi toată discuția)
Autoreprezentare in cadrul unui apel de ordonanta presedentiala Chris79 Chris79 Am facut Apel la o decizie de Ordonanta Presedentiala. In prima faza am fost reprezentat de avocat, dar apelul l-am redactat singur, a fost aprobat si acum ma ... (vezi toată discuția)