avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate legolas1333

Activitate legolas1333

Răspuns la discuția Contestatie executare silita ANRP
Solutia pe scurt:
Admite în parte contestaţia la executare. Respinge cererea de suspendare a executării silite ca rămasă fără obiect. Anulează în parte procesul verbal încheiat în data de xx.xx.20xx în dosarul de executare nr. xxx/x/xxx al B.E.J.A. Nume si Prenume şi actele de executare silită subsecvente acestuia pentru suma de 2500 lei reprezentând suma cu care este diminuat onorariul de avocat. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, xx.xxx.2013.

In concluzie nu sunt de acord sa plateasca avocatul ...
Cateva sfaturi daca a-ti putea.
multumesc ruta2012, m-am mai linistit
nu imi era clar, daca dupa contestatie + recurs, in caz de raspunsuri nefavorabile, anrp trecea imediat la executare, sau e musai sa redeschida alt proces.
Nelinistea mea vine si pe fondul ca, peste tot prin presa apar chestii de genu, anrp a luat masuri, anrp are 3 dosare de intoarcere a executarii si urmeaza alte 133 ... etc.
nu mai inteleg nimic, deci noi ii executam pe ei, ei pe noi, si facem asa la infinit :))))
intr-un cuvant avem banii si nu avem banii ... nu prea ne putem atinge de ei ... pfff .. .
Multumes Andrei012, am citit tot pana la pagina 10, din ce am citit mai sus in pagina, m-am linistit pe deplin, curios lucru ca, eu am incuviintarea executarii chiar de tribunalul unde se judeca contestatia, si din ce inteleg deciziile nu sunt unitare. Totusi nu am inteles un lucru, daca, intr-un caz fericit, este respinsa contestatia anrp, totul se incheie, sau mai urmeaza un recurs al lor?
Si nu m-am lamurit daca totusi ei pot sa ne execute silit pe noi :)
Buna seara!
Sunt in aceeasi situatie, am incasat banii, deci executarea a fost pusa in aplicare, dar am primit contestatie, contestatie care de fapt a venit la avocat, culmea, si nu la noi, cu termenul luna aprilie, si de care am fost informat ca avea data dinaintea executarii. Avocatul meu pregateste o intampinare, el sustine ca va trimite actele prin posta.
Ce fac in cazul asta? nu ma ating de suma 2 ani pana cand probabil se va termina toata povestea?
Luand in calcul cel mai rau scenariu, daca cumva anrp castiga pe toate planurile, e posibil ca la randul nostru sa fim executati de anrp - respectiv sa ne ia casa, sau ce avem pe numele nostru?

Multumesc!