avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate valentina912

Activitate valentina912

Răspuns la discuția trecere titlu de proprietate
Da si uzufruct viager se poate chiar daca apare numele meu in act sa zicem dar eu vroiam sa intreb daca apare la finanta sau in alta parte ca proprietatea mea de a doua casa. Multumesc.
Răspuns la discuția trecere titlu de proprietate
nu pot sa astept pentru ca peste putin timp ma voi casatori si nu vreau ca sotul sa intre in posesia apartamentului sau se poate intampla ca mama sa moara subit (suferind de inima)si sa raman fara o situatie clara a mostenirii. Si apoi daca se face contract de vanzare cumparare (sau ceva asemanator) cu intrarea in posesie oficiala dupa moartea mamei nu e o solutie ?
parintii vor sa treaca proprietatea unui apartament de la numele lor in numele meu ca sunt fiica lor problema este ca eu vreau acest lucru dar cum mai am o proprietate nu vreau sa se vada acum ca am 2 apartamente (proprietati). Intrebarea este daca exista vreo posibilitate de trecere acest apartament fara sa se vada numele meu in documente oficiale si in acelasi timp sa nu poata fi atacat in timp.Precizez ca nu sunt casatorita acum mai am o singura sora la care parinti ii vor dona un alt apartament.