avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Activitate anouke

Activitate anouke

Răspuns la discuția ITP expirat
Da stiu. Numai ca nu pot rezolva aceste probleme din cauza unei probleme de sanatate psihica a lui. Astept sa vina ziua, curand sper, cand voi putea sa transez aceste probleme, sa divortzez etc.
Răspuns la discuția ITP expirat
Va multumesc mult pentru raspuns.
Răspuns la discuția ITP expirat
Buna ziua. Revin cu problema mea. Intre timp a expirat si asigurarea rca a masinii mele si sotul meu nu a platit-o desi circula cu masina liber si nestingherit de politia romana.Ce naiba sa fac? Sa ma duc sa platesc tot eu pentru plimbarile sale , pentru ca el este un nenorocit? Ce risc eu , ca proprietar?
Multumesc.
Răspuns la discuția ITP expirat
Este luata in timpul casniciei, si el a hotarat ca a contribuit cu mai multi bani , si deci este a lui. Totul.Ca a plecat cu totul. Oricum are destule bube in cap.Mai si circula cu permisul suspendat , pt ca a pierdut procesul cu politia rutiera si a refuzat sa se duca la politite sa il predea.
Răspuns la discuția ITP expirat
Multumesc.
Discuție ITP expirat
Buna ziua. In urma separarii de sotul meu, acesta din urma cand aplecat de acasa a luat si masina , care este pe numele meu. Problema este ca el circula cu ea lovita, cu itp -ul expirat si in curand va expira si asigurarea rca.
Rugamintea mea este sa imi spuneti ce risc eu ca proprietar daca el este oprit de politie si se constata ca este itp-ul expirat.
Va multumesc.