avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate aledeea22

Activitate aledeea22

Răspuns la discuția Somaj
Concediul medical se considera stagiul de cotizare? cele 12 luni sunt calendaristice sau lucratoare? Va multumesc.
Răspuns la discuția Somaj
Va multumesc de raspuns.
Discuție Somaj
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri in urmatoarea situatie: sotul meu s-a angajat la o firma de transporturi. Initial i s-a facut contract pe 2 saptamani dupa care i s-a mai prelungit inca 2 saptamani. Vineri a fost anuntat ca i-a expirat contractul si ca nu mai poate sa il prelungeasca. asta insemnand ca practic l-a dat afara. in situatia de fata ce trebuie sa faca? poate sa le ceara sa il dea in somaj? sau trebuie sa isi caute alt loc de munca :) ? Va multumesc! O zi buna!
Buna ziua. Sunt in concediu crestere copil din iunie 2014, optand pentru 2 ani de concediu. Intrebarea mea este: daca am gasit de lucru intre timp, cum ar trebui sa procedez, avand in vedere ca am intrat in concediu din facultate, nelucrand inainte? Se suspenda concediul, suspendand indemnizatia? In cazul in care nu ma angajeaza pentru o perioada mai lunga, pot sa revin la concediu, mai beneficiez de indemnizatie pana copilul implineste 2 ani? Va multumesc. O zi buna!
Răspuns la discuția talin retinut
Probabil ca nu m-am exprimat corect...intrebarea era daca se face la rar sau in alta parte. Puteati sa-mi raspundeti si fara alte comentarii...ideea era daca poti merge la rar cu sau fara programare pentru ca am auzit ambele variante...parca ar avea vreo importanta cum esti cine esti. Raspunsul nu era obligatoriu .
Discuție talin retinut
Buna ziua va rog lamuriti-ma si pe mine in situatia de fata, am fost oprita de catre un echipaj de politie pentru a efectua un control cei de la rar in urma caruia au constatat ca se depaseste limita max de emisii iar politia mi-a retinut talonul. Programari disponibile la rar se pot face abia la sfarsitul lunii timp in care imi expira si itp-ul si dovada. Ce este de facut in aceasta situatie?se poate prelungi dovada?unde se face itp ul?
Buna seara va rog sa ma ajutati cu raspunsuri in urmatoarea problema. pe parcursul anul 2009 am avut o relatie in urma caruia a rezultat un copil. mentionez k nu am fost casatoriti.deoarece tatal copilul nu doreste recunoasterea lui l am actionat in judecata..pana acum nu a fost chemat la testul de paternitate,ce trebuie sa fac ca sa poata sa-i plateasca pensie copilului? El nu are nici un bun pe numele lui