avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate radu_86

Activitate radu_86

Buna ziua ,la sfarsitul luni iunie am avut un accident de munca in timpul programului de munca si acesta este inca in investigare. De la incadrarea in munca din februarie 2013 venit din concediu intretinere copil nu am beneficiat de echipament de lucru cerand in mai multe randuri acest lucru ing. de service (reprezentant protectia munci) si directorului general fara a avea succes si cel din urma motivand "ca dupa 2 luni ma da afara si nu are rost echipamentul de lucru". In monentul producerii accidentu eram incaltat in adidasi si pantaloni scurti ,2 colegi mau chemat sa ii ajut la scoaterea unei camasi din motor si in momentul desprinreri presei aceasta a cazut pe picior provacand o fractura de falanga distala haluce stanga . Dupa prima declaratie data membrilor firmei care pregateau dosarul am fost "instintat "ca voi fi sanctionat si eu pentru ca nu eram la postul meu de lucru. Mentionez ca de la intoarcerea din CIC se fac presiuni ,sunt discriminat fata de colegi si sunt pus sa fac tot felul de lucrari care nu tin de fisa postului numai ca sa imi dau demisia . Doresc sa stiu care imi sunt drepturile ca sa imi demonstrez neviovatia si sa imi apar persoana proprie . Va multumesc