avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate rebecca1708

Activitate rebecca1708

Mulțumesc!
Bună ziua! Fiica mea primește indemnizație pentru creștere și îngrijire copil, în valoare de 1250 lei, fiind în clasa a XII a, când a născut, iar acum este studentă la ID. Întrebarea mea este: i se va mări indemnizația, începând cu 1 ianuarie 2022, conform măririi salariului minim pe economie?
Mulțumesc anticipat, pentru răspuns!
Multumesc mult!
Buna ziua! Eu sunt angajata la o firma privata conform Legii 76/2002, pe conventie. In urma cu o luna, am fost carantinata 14 zile, fiind in contact direct cu fiica mea careia i a iesit pozitiv testul Sars cov 2, motiv pentru care medicul de familie mi a dat concediu medical. De la firma mi au spus ca nu l primesc deoarece nu vor mai putea beneficia de sustinerea de la stat ( conventia) primita. Intrebarea mea este: procedeaza corect, legal?
Multumesc anticipat!
Multumesc!
Buna ziua!
Revin cu o intrebare. In perioada septembrie 1987-decembrie 1989, am lucrat in cadrul antreprizei de constructii ACM 1, situata pe bdul. 1 Mai Bucuresti. Nu am luat carnetul de munca, iar antrepriza nu mai exista. Imi puteti da o informatie, de unde imi pot recupera carnetul de munca, sau o adeverinta, din care sa rezulte perioada lucrata? Cumva de la Arhivele Nationale?
Multumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc!
Seara placuta!
Multumesc mult, pentru raspuns!
Mai am o intrebare, in situatia in care nu am stagiul de 33 ani si 8 luni, ma pot pensiona anticipat, cu penalizare, desigur, la 57 de ani si 8 luni?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
11.06.1964 Am trecut 57 ani, deoarece mai sunt 4 luni pana voi implini aceasta varsta.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua! Daca am varsta de 57 ani si 30 de ani vechime in campul muncii, ma pot pensiona anticipat partial?