avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate adriana_ragalie

Activitate adriana_ragalie

Buna ziua!

In legatura cu completarea declaratiei AFM pt ambalaje , in cazul in care o societate importatoare a reutilizat o parte din ambalajele introduse pe piata odata cu produsele , cum completez declaratia, ce precizam la CUI colector, nr contract, ?? Trec tot CUI-ul societatii importatoare?
Cunosc procedura de mediu atat in ce priveste Acordul de mediu, cat si in ce priveste Autorizatia de mediu.

Asa cum am explicat anterior, s-au obtinut astfel de acte de reglementare ( Acord de mediu) pt proiecte incepute....dar cu conditia ca acele proiecte nu se incadrau in HG 445/2009. Aceasta era conditia la care ma refeream in mesajul anterior si asa mi s-a explicat si de catre autoritatea locala de mediu.
Deci se obtine Acord de mediu ( respectiv Clasarea notificarii sau Decizia etapei de incadrare , in functie de amploarea proiectului) pt intrarea in legalitate atata timp cat proiectul propus ( partial realizat) nu se incadreaza in anexele 1 sau 2 la HG 445/2009.

Am cerut cateva opinii deoarece au fost proiecte la autoritatea locala de mediu care au solicitat Acordul de mediu pentru intrarea in legalitate, fiind partial realizate.......si au obtinut Acordul de mediu, deci exista si aceasta varianta, insa in anumite conditii.

Proiectul ( construirea a 3 saivane pt porcine, in extravilan) a fost realizat partial, in sensul ca a fost construit 1 saivan din cele 3 propuse .
Agentia pt Protectia Mediului a respins documentatia de solicitare a Acordului de mediu.
Doresc sa stiu daca Beneficiarul are dreptul sa intre in legalitate in acest sens.
La APM ni s-a spus ca nici la intrarea in legalitate nu va putea obtine Acordul de mediu.
Buna seara! Doresc sa stiu daca se poate intra in legalitate cu un proiect partial realizat.