avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate magdalena1957

Activitate magdalena1957

Fisele fiscale din anii 2000,2001,2002 pot constitui vechime la pensie daca depun dosarul acum la limita de varsta?
Mulțumesc frumos pt răspuns
Perioada este intre noiembrie 1995 și decembrie 1997 și nu știu încă dacă a avut lichidator ,pot întreba la Registrul Comerțului?As dori neapărat să adaug la pensie și perioada aceasta sau cat se va putea deoarece în septembrie depun dosarul de pensionare
Răspuns la discuția Arhiva societății
Este din București,sect.2
Cum pot da de societatea autorizata care ar putea deține arhiva societății pe acțiuni Noua Arcadie Com SA?
Stagiul de cotizare la pensie (ordinele de plata) nu îmi pot fi luate în calcul la dosarul de pensionare sa mi se adauge la cartea de munca dacă ajung cu ele in instanta?
S C Noua Arcadie Com SA
ITM nu îmi găsește statele de plată de la o firma S.A. radiată in 2002 pt adeverința de vechime la pensie,eu am ordine de plată originale care dovedesc că s au platit contribuțiile și nu mi se iau în calcul,unde pot găsi arhiva acestei societăți sau cum pot face să mi se recunoască ordinele de plata?
O firma care nu a avut niciodată activitate și a fost și este și acum suspendată de ani buni,cum as putea cel mai rapid și ieftin să o radiez (lichidez)
Discuție Procedura RABLA
As dori sa stiu,va rog, daca pentru a mi se elibera certificatul de atestare fiscala necesar pentru programul Rabla trebuie sa iau timbre fiscale si cat dureaza eliberarea certificatului?