avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate emildr

Activitate emildr

Răspuns la discuția Probleme service auto
Momentan nu am decat devizul . Am sa trec luni pe la ei sa vad poate obtin si facturile . Am de gand sa ma adresez tuturor celor care pot lua o pozitie . Multumesc frumos .
Buna ziua ,
Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact :
In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut constatare masina a fost bagata in service si dupa 2 saptamani am luat-o "reparata" (reparatie facuta pe RCA-ul vinovatului nu in regie proprie)
Am avut avarii :tragar , bieleta directie , cap de bara , portfuzeta , aripa st, bara fata , far st , bandou bara st, capota indoita si alte maruntisuri
La o zi dupa ce am luat-o am constat nereguli de functionare al AC-ului (cand pornesc electroventilatoarele trepideaza toata masina ) , radiator AC lovit (nu curge dar este lovit) , masina troncane pe dreapta (fiind lovita pe stanga ) + ca atunci cand m-am uitat ca sa vad de ce trepideaza masina am obervat ca o piesa care a fost schimbata este second hand (tragar) , si cateva din piesele trecute pe devizul de reperatie nu au fost schimbate ( portfuzeta, claxon , suport lagar motor)
Am revenit la service a doua zi unde mi-au spus ca nici un defect nu este de la ei dar pana la urma au fost de acord ca sa imi schimbe electroventilatorul , lucru care nici astazi (o sapt de cand am revenit la service ) nu s-a intamplat Am sunat la ei si au zis ca sa mai astept cateva zile pana vine comanda
Mie imi miroase a teapa si bataie de joc si am impresia ca ma duc cu zaharelul dar va intreb pe dvs ce pot face
ca acte nu am decat o copie a devizului de reparatie
se poate face ceva ? pot face sesizare la anpc ? sa ma duc la asiguratorul RCA si sa relatez cele de mai sus ? pot lua si dansii o pozitie avand in vedere ca au platit sau urmeaza sa plateasca piese SH si piese care nu exista la pret de piese noi originale ?
Va multumesc anticipat