Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Andra_90 a scris:
Si pentru cei care tot cer legile la organizare, nu mi-o luati in nume de rau dar legile se gasesc pe net si la fel si actualizarile. Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati voi, asa cum am facut si noi ceilalti. Aici ne consultam cu privire la ce schimbari mai apar, ca si cei de la care cereti nu le-au gasit pe toate actualizate, si-au pierdut din timpul lor sa le caute si sa le aduca la zi. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu afirmatia asta dar deja vad ca se aduna cei care cer totul de-a gata
[...] Au apus vremurile cand exista corectitudine, cinste, onoare si credinta in Dumnezeu. Ne-am dezumanizat total...
eu am picat 6.99... deci am invatat.... doar ca nu am primit notele cuvenite!!! stiu un avocat de la noi din judet care corecteaza... dar nu va povestesc cum a devenit avocat si unde a facut facultatea :)) ah si metoda spaga inca functioneaza.... chiar si la grile....