avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
:D Ziceai ca la anul s-ar putea sa te reprofilezi. Hai ca 2014 e anul nostru. Tu vad ca ai incercat si baroul. Eu nu cred ca mai dau altceva in afara de SNG, nu de alta dar pana acum am stat prea imprastiata si adevarul e ca nici nu imi doresc sa fac altceva.
Bine v-am gasit!
Anul acesta o sa va tin si eu companie aici, si eu vreau sa dau la SNG, este primul an in care incerc, nu am prea multe sperante.
Cred ca este timp suficient de invatat, dar..mai conteaza si cat o sa retin :D
Mult succes, spor la invatat :)
Stii, poti sa ai si doar 2 luni, important e ce faci cu ele. Eu am pierdut 2 ani "invatand" pt ca nu stiam ce vreau, deci 2 puncte motivare, minus 3 puncte ca mi-era frica. Am pierdut cateva luni numai intrebandu-ma daca o sa imi placa activitatea din diferitele profesii si incercand sa-mi imaginez si sa aflu. Si sincer a meritat, n-as da aia 2 ani pe nimic. Sa stii cu adevarat ce vrei e mare lucru, mai trebuie sa fac si saltul, cum s-ar zice.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
rosa_weigand, utilizator
Buna!
Am si eu o intrebare despre examenul de la SNG.
Eu pana in prezent m-am pregatit doar pentru INM si la anul as vrea sa dau si la SNG (daca Doamne fereste, ratez si in 2014).
Am observat ca examenul e scris si nu grila, iar in baremul de corectare fiecare subiect face trimitere exact la articolul din cod.

Intrebarea mea e daca la examen trebuie sa scriem si noi fiecare articol???

Sunt constienta ca e de preferat sa scriem si articolul, dar nu sunt sigura mereu pe numarul articolului si decat sa gresesc mai bine ma abtin (de exemplu eu cred ca e articolul 127, dar in realitate e 132).
Cum se procedeaza? Scriu doar daca sunt sigura pe numarul articolului?
Nu scrii numarul articolului. Nu cere nimeni asta, si sincer daca ai scrie corect toate numerele de articol as crede ca copiezi(daca eu as fi corector) pt ca nu esti o masina, esti om. Si nu trebuie sa scrii exact cuvant cu cuvant din cod, dar daca inveti foarte bine o sa vezi ca e destul de greu sa te abati de la cuvintele alea si sa zici exact acelasi lucru, pt ca nu sunt foarte multe sinonime perfecte in limbajul procedural.

PS: Eu am trecut de la pregatire INM la pregatire SNG si nu e acelasi lucru. E o alta abordare cu totul. O sa iti ia niste timp sa te obisnuiesti cu ce se cere de fapt de la tine.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2013
rosa_weigand, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)