avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate victoriaalexe

Activitate victoriaalexe

Răspuns la discuția prima casa - partaj
buna ziua..revin cu alte nelamuri referitoare la situatia expusa.
1. fostul meu sot a mers la banca si cica i-ar fi spus ca putem ceda creditul+apartamentul (asta ar fi un fel de vanzare), ca s-ar fi schimbat legile, e adevarat?
2. eu as putea sa aduc coplatitor cu contract de munca in strainatate?
Răspuns la discuția prima casa - partaj
dragut...:( multumesc
Răspuns la discuția prima casa - partaj
dar nu exista posibilitatea urmatoare....noi mergem la banca si spunem:draga banca nu mai putem plati, ia apartamentul, scuteste'ma de contract de credit....toate bune si frumoase.

..ci se va ajunge oricum la executare???
Răspuns la discuția prima casa - partaj
pe mine nu m-ar deranja, dar pe el da ....Nu am posibilitatea sa aduc un alt coplatitor.
In momentul partajului se poate face un act la notar din care sa reiasa ca el este liber de credit...de datorie....cel putin pana o sa reusesc eu sa raman singura pe contractul de imprumut?
buna ziua. acum 1 an si jumatate am achizitionat impreuna cu sotul meu, un apartament prin programul prima casa. in martie anul acesta am divortat. ne intelesesem sa raman eu in apartament si implicit preiau si creditul si sa-l despagubesc pe el. Toate bune, pana cand am primit raspunsul bancii, cum ca eu nu ma incadrez ca venit sa sustin singura imprumutul.
Fostul meu sot, nu vrea nici apartamentul nici creditul. Ce solutii as avea in situatia aceasta. El zice sa renuntam efectiv la tot...dar ce implica lucrul acesta?plus ca eu nu vreau, am pierde niste bani si nu cred ca e cazul.
Multumesc.