avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate lorenna87

Activitate lorenna87

Discuție Litigiu munca
Buna seara,

In cazul in care decizia Curtii de Apel este:'' reintegrarea in FUNCTIA avuta anterior concedierii.'' - doar atat scrie! Functia pe care o avea era: DIRECTOR ZONAL VANZARI iar postul/ zona de desfasurare a activiatii: ZONA DE NORD-EST. Sunt obligata sa-l reintegrez EXACT pe zona de nord-est??? sau trebuie sa tin seama doar de functia pe care a avut-o??? EU VREAU SA-L ADUC LA SEDIUL FIRMEI!! nu stiu cum sa fac si nu gasesc nicaieri niciun raspuns clar!! Va rog mult sa ma ajutati.
Discuție Insolventa
Buna ziua,
Daca a fost schimbat lichidatorul judiciar al debitoarei, dar pana in acel moment si-a indeplinit obligatiile; printre care: notificarea creditorilor, depunerea la dosar a TEBELULUI preliminar; si a depus si TABELUL DEFINITIV al creantelor debitorului; iar eu, in calitate de creditor am m-am inscris la masa creditorilor; acum intrebarea este:
- trebuie sa ma inscriu din nou la masa credala? am primit o notificare de deaschidere a procedurii de faliment...! (s-a dispus intrarea in faliment pt ca vechiul lichidator nu a depus planul de reorganizare, in termenul legal).
MULTUMESC!!:(:(:(:(:(
Ce ar putea sa conteste? din moment ce al a cerut reintegrarea??
MULTUMESC DIN SUFLET!!
Buna ziua,
Avand in vedere DECIZIA Curtii de Apel prin care SC este obligata sa-l reintegreze in functia avuta anterior concedierii si la plata salariului din mom. concedierii si pana la reintegrarea efectiva, intrebarile mele sunt:
-- sunt obligata sa-i trimit o DECIZIE DE REINTEGRARE IN BAZA UNEI HOT. JUDEC. ?
-- daca da, in finalul unei astfel de decizii am vazut ca e mentionat faptul ca, decizia de reintegrare, poate fi atacata in 45 de zile la Trib.??
-- banii, sunt obligata sa-i dau pe toti o data?? ( in decizie nu scrie un termen expres sau ceva de genul acesta);
-- ma poate executa daca ii dau esalonat??
VA ROG MULT SA MA AJUTATI!!!!:(:(
Răspuns la discuția Litigiu munca
pot merge la CEDO?
Răspuns la discuția Litigiu munca
MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI!
Răspuns la discuția Litigiu munca
concedierea a rezultat in urma restructurarii postului, dovada consta in vanzarile zero , activitate zero, cifra de afaceri mai mica decat anul anterior ( asta pt. ca domnul in cauza a zis ca darorita lui ni s-a marit cifra de afaceri, lucru total neadevart..., am depus la instanta si dovada pt aberatia asta)... NU POT CONCEDIA NICIUN ANGAJAT IN URMA RESTRUCTURARII POSTULUI?? NU REPREZINTA UN MOTIV DESTUL DE RELEVANT?
Răspuns la discuția Litigiu munca
am discutat cazul cu 3 avocati si niciunul nu i-a acordat vreo sansa de castig., dar...
Răspuns la discuția Litigiu munca
CE CE MA OBILGA SA-I DAU NISTE BANI PE CARE NU-I MERITA( nu facea nimic ba mai mult mi-a patat si tapiteria masinii ca facea si transporta tuica)... DE CE NU MA OBLIGA DOAR SA-L REPUN IN FUNCTIE??