avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut_Melintescu

Activitate Ionut_Melintescu

Euroi a scris:

exista vreun avocat care sa sustina cazua unui civil in fata organelor de cercetare? foarte greu asta in cazul in care aveti numai declaratia dvs. si IML. ei au probele video de la audiere...


Si cam ce alte probe as putea avea?Trebuia sa am o camera video pe cap? Martorii nu au nicio valoare sau ce?
Iar despre proba video de care vorbiți, nu exista pentru ca nu a existat nicio audiere!
Nu mi-a fost spus de la IML ca exista vreo taxa sau vreo soluție pentru urgentarea eliberării acesteia, ci sa revin telefonic in 30 se zile pentru a intreba dacă a este gata. Am sa merg astazi sa-i întreb despre asta.
Vroiam sa fac o plangere la parchet si la secția de politie unde s-a întâmplat, dar mi-am zis ca ar fii mai bine sa angajez un avocat care sa ma ajute sa fac acea plangere deșteaptă.
Martori mai sunt inca doua persoane .
Bună ziua,
Totul s-a întâmplat in seara de Sf. Ioan, cand îmi serbam ziua de nume...muzica era mai tare, vecinul a facut reclamatie si asa au aparut la usa mea doi polițiști.
S-au legitimat, dupa care mi-au cerut si mie actul de identitate, i l-am oferit, iar in timp ce era cu buletinul meu în mâna, il cere si prietenului meu care avea calitatea de invitat, acesta a spus ca nu il are la el, ci in masina dar ii poate da datele.
I-am zis polițistului ca nu are rost sa il amendeze pe el atata timp cat eu sunt de vina pentru ce se intampla.
Acesta a solicitat intariri prin statie fara motiv întrucât niciunul dintre noi nu a fost agresiv sau nu a adus injurii acestora.
Dupa aprox 5 min au urcat pe scari alti 4 sau 5 politisti , niciunul dintre ei nu s-au legitimat.
In timp ce eram in interiorul apartamentului la bustul gol si in sosete, unul dintre ei mi-a pus catusa pe mana dreapta scoțându-ma din interiorul apartamentului, fara a mi se solitita sa merg la sectie sau fara a mi se spune nimic.
Dupa ce mi-au prima catusa, m-au tras pe scara,m-au pus jos, lovindu-ma cu picioarele in cap mi-au pus mainile la spate încătușat! In drum spre masina de politie am fost lovit in continuare, iar in interiorul autovehiculului calvarul a fost dus la extrem. Scuipat in fata de multe ori, înjurat de absolut orice mort si orice viu din viata mea, iar loviturile nu au incetat tot drumul spre sectie, fara a mi se oferi un motiv sau o explicație pentru asta !
Ajuns la sectie loviturile au continua, am fost lovit de nenumărate ori in cap (ceafa), , scuipat si lovit cu picioarele peste tibii...
Dupa vreo 2 ore de stat în sectie mi-au descătușat si mi-au permis sa imi iau o bluza pe mine întrucât eram in ciorapi si la bustul gol...
Mi-au scris o amenda pe care m-au pus sa o semnez, ulterior am vazut ca era pentru deranjarea linistii si ordinei publice , aceasta fiind in valoare de 700 de lei.
Dupa ce am semnat, m-au lasat sa plec din sectie, m-am dus acasa sa-mi schimb pantaloni dupa care am plecat la spital.
Mi-au facut analize,radiografii si dupa aprox 3ore am plecat acasa.
Următoarea zi am fost la IML, mi-au măsurat semnele dupa spate si cap si mi-au zis sa revin intr-o luna dupa certificatul medico-legal.
As vrea sa stiu ce sa fac?
Cum sa procedez in continuare?
Unde sa ma duc?
Care sunt pasii de urmat in situatia in care ma aflu?
Va mulțumesc !