avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate geooooo1

Activitate geooooo1

Răspuns la discuția Conducere fara permis!
cu un avocat ma duc,bineinteles. dar vroiam sa stiu care este probabilitatea de a primi mandat. Avocatul mi a zis //este foarte putin probabil,dar se poate intampla si asta..totusi nu cred..// parea ca mi a spus o ca sa ma linisteasca..
in ziua in care am fost prins am fost la sectie,am dat declaratie(in care am recunoscut fapta) si apoi m au lasat liber.de atunci precizez c a trecut mai bine de un an si zilele trecute am primit o citatie sa ma prezint la Udriste. am sunat la nr de pe citatie,am vbit cu un politist care mi a spus ca trebuie sa ma prezint pt a da o declaratie de a mi se stabili calitatea de inculpat si incepere a urmaririi penale. exista posibilitatea de a se dispune masura arestarii preventive impotriva mea? miercuri tre sa ma prezint.. nu stiu ce ma asteapta acolo..
nu am fost baut,nu am facut accident,doar m au oprit..Am terminat de executat pedeapsa in urma cu un an jumate.m am angajat intre timp(superiorii mei sunt multumiti de mine).. mi am facut o familie.. mi e groaza sa n o patesc iar.. Am 26 de ani..
nici suspendare n as putea sa primesc?
BunA ziua!in urma cu un an am fost prins de catre un echipaj al POLITIEI RUTIRE pe strazile Mun Bucuresti conducand fara permis.am mers la sectie,am dat o declaratie in care am recunoscut.in urma cu cateva zile am primit o citatie sa ma prezint la Udriste.. Am sanse sa scap doar cu o amenda sau cu suspendare????
MENTIONEZ ca sunt cunoscut cu antecedente penale si am mai fost condamnat la 1 an de inchisoare cu excutare tot pt conducere fara permis,pedeapsa pe care am executat o in regim de detentie. Va multumesc anticipat!