avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis!

BunA ziua!in urma cu un an am fost prins de catre un echipaj al POLITIEI RUTIRE pe strazile Mun Bucuresti conducand fara permis.am mers la sectie,am dat o declaratie in care am recunoscut.in urma cu cateva zile am primit o citatie sa ma prezint la Udriste.. Am sanse sa scap doar cu o amenda sau cu suspendare????
MENTIONEZ ca sunt cunoscut cu antecedente penale si am mai fost condamnat la 1 an de inchisoare cu excutare tot pt conducere fara permis,pedeapsa pe care am executat o in regim de detentie. Va multumesc anticipat!
Nu se poate aplica o amenda administrativa, sunteti infractor recidivist.( recidiva postexecutorie).

nici suspendare n as putea sa primesc?
Este greu de spus.
Ar trebui stiute toate amanuntele si verificat la dosar.
La o prima vedere nu pareti sa aveti sanse la suspendare.
nu am fost baut,nu am facut accident,doar m au oprit..Am terminat de executat pedeapsa in urma cu un an jumate.m am angajat intre timp(superiorii mei sunt multumiti de mine).. mi am facut o familie.. mi e groaza sa n o patesc iar.. Am 26 de ani..
Nu aveti cum sa primiti pedeapsa cu suspendare, nu indepliniti conditiile, sunteti recidivist.

Alte discuții în legătură

Se poate ca sa nu fi condamnat pentru furt calificat daca esti recidivist? ContSters237356 ContSters237356 Un caz,real un om care fusese condamnat cu suspendare fura niste produse spargand un geam noapte la un chiosc imediat este retinut si dus la sectie prejudiciu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare astăzi ma prins cu un joint “cui”, ... Vladfl Vladfl Buna ziua, am o întrebare astăzi ma prins cu un joint “cui”, ieri am ieșit din perioada de supraveghere am avut suspendare 2 ani pentru trafic de ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drum public fara permis. AdrianaO AdrianaO Buna ziua, am o problema destul de grava. In urma cu aproximativ 1 an (august 2009) m-am urcat la volanul autovehiculului prietenului meu, intr-o dimineata de ... (vezi toată discuția)