avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate pporfiroiu

Activitate pporfiroiu

Discuție Mostenire
În 1988 părinții soției au decedat iar ea si singura soră au fost chemate la Notariatul de stat unde sa dezbătut succesiune...1/2 dupa care, sotia cu sora ei a impartit frateste casa de locuit in doua...intrari separate dar anexele folosite doar de sora sotiei.Toate bune si frumoase pana in anul 2016 când am iesit la pensie si am solicitat și eu accesul la o anexă dar am fost insultat de sora soției, amenințat. Nu am intrat in contradictoriu cu aceasta ca poate asta așteaptă.. ma jigneste mereu cand sunt prin curte...etc..cum as putea proceda sa intru legal în jumătatea ce mi se cuvine ? Nu vrea nici sa facem partajul, avem doar actul de succesiune. Mentionez ca pe jumătate de locuință plătesc impozite, taxe, tot ce trebuie numai ca sunt împiedicat să folosesc si din anexe pe care le-a ocupat în totalitate, abuziv. Multumesc frumos.
Pensionar militar..asigurat opsnaj ce documente trebuie soției pentru coasigurat.
Două surori ..sa facut succesiunea după părinții decedați.. 1/2..una nu da voie la jumătate. Ce poate face legal ? Este jignită.. amenințată de cate ori intra in curte. Multumesc.
Discuție Acte mostenire
Sa facut succesiunea după părinții decedați..suntem doua surori...ce drepturi avem...pana facem acte notariale...
Discuție Decizie pensie
La data de 30 mai 2016 am depus la IPJ raport de incetare a raporturilor de serviciu prin pensionare. La data de 29 iunie 2016, dosarul a fost înaintat la Casa sectorială a MAI. Până acum nu am primit nimic, am colegi are au depus dosarul odată cu mine si chiar dupa mine,au primit si decizia si pensia. Ce as putea face ? Mulțumesc .
Răspuns la discuția Pensie
care?????
Discuție Pensie
cum se mai poate iesi la pensie din politie?????????????????
:((:sorry::sorry: