avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Speranta10

Activitate Speranta10

Buna ziua,
Notarul imi refuza primirea actelor pentru motive puierile.
Am toate documentele punct cu punct ce se afla in lista primita de la aceste birouri notariale.
Va redau explicatiile ce mi se spun: nu pot ca sunt prietena de familie , nu are chef,sau alt cabinet imi solicita documente ce nu are legatura cu tranzactia.Chiar si asa m-am supus si am adus si certificatul de casatorie,dar raspunsul dat de o lucratoare a fost ca doreste certificatul roz.Te doare mintea.
Eu consider ca este un raspun care nu are nici un temei legal si as dori sa fac o sesizare la forul superior.Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti care este procedura legala .Scuzati-mi interventia ,din ceea ce am citit prin raspunsurile specialistilor ar trebui sa fac o notificare scrisa si print-o scrisoare recomandata sa pot primi raspunsul notarului.Acest raspuns de la biroul notarial va trebui sa fie consemnat in registru. sau .Asa pot face sesizare la forurile superioare.Daca gresesc ,va rog sa imi dati un sfat si cadrul legal.Va multumesc
Buna ziua .De ce?Este vorba de eroare a numelui si nu inteleg cine ar avea obiectii ,avand in vedere ca am atasat la dosar cartea de identitate,iar in sentinta se scrie gresit,Da si sa va mai spun aceasta greseala este intentionat facuta,dar asa'i cand fac multi facultati pe banii lui taticu si lui mamica,Se cred D-zeu .
Pentru o cerere de indreptare materiala ,ce priveste corectarea numelui,pot sa fac cererea si sa specific fara drept de apel sau recurs??
Buna dimineata d-le avocat.Are cumva vreo relevanta la ce judecatorie s-a dezbatut?
Este un criteriu de a da un raspuns la intrebarile mele?Nu este un secret,dar prefer sa nu fac publica asta, avand in vedere ca presupusa inculpata care savarseste astfel de infractiuni le face cu concursul celor care ar trebui sa fie impartiali si sa dea o solutie corecta si legala.
Ori eu nu m'am exprimat suficient de clar ,ori dvs nu ati inteles speta!Nu inteleg ce are de a face acesta cu decesul mamei? La data iesirii din diviziune , mama nu era suferinda.Acest imobil este pe numele meu de foarte mult timp,iar cel ce a gresit a fost judecatorul pentru ca a acordat recurs,desi se deduce destul de clar ca este tardiva actiunea daca privim sa zicem legal.In alta ordine de idei mama nu a introdus nici o actiune si nici un recurs.Cum ar fi putut o diabolica ,psihopata care a facut aceasta mizerie de la inceput sa depuna un recurs in numele mamei ?
Eu stiu ca aceste cereri se depun personal sau prin avocat.Si cum ea nu are avocat si faptul ca locuieste cu mine in strainatate fiind suferinda locomotor.
Cum poate registratura sa primeasca asfel de gunoaie ?In acest fel ar putea depune la dosar orice cetatean care nu are habar de actiune.

gi-jane2 a scris:

Ca sa depuna cerere in numele mamei, trebuie sa si fi semnat cererea, asa ca puteti depune pangere penala.
Banuiesc ca cine vrea judecata e alt mostenitor al mamei, exclus de la mostenire prin aceasta vanzare Va trebui sa aiba rabdare pana dupa decesul mamei pt a ataca aceasta vanzare. Daca dovedeste ca avea alzaimer la data semnării, probabil cava avea castig de cauza.


Buna ziua,
Situatia este cam delicata si va rog ca sa imi dati o mana de ajutor prin a parcurge varianta cea mai scurta si legala.
Intre mine si mama mea a fost introdus de catre o persoana din familie o actiune.Actiunea si'a urmat cursul desi mama mea a adus la cunostiinta instantei ca nu ea a fost autoarea cererii.Dupa un lung sir de proceduri preliminare s'a dat termen.La acest termen mama mea a depus o cerere prin care renunta la judecata,ea nefiind la infatisare. Desi ea este paralizata si se afla in strainatate la domiciliul meu,ea avand si domiciliul la mine,la dosarul cauzei dupa perioada celor 30 de zile atat cat s'a dat de catre complet drept de recurs,desi eu stiu ca perioada era de 15 ,la dosarul cauzei a aparut o cerere de continuarea judecatii.Mentionez ca reclamanta ,adica mama mea se afla la domiciliul nostru din strainatate de mai bine de 3 luni si este si paralizata.Va rog sa imi spuneti ce este de facut in acest caz ,avand in vedere ca termenele sunt atat de mar si iti mananca si nervi Si unde mai pui ca o anume persoana diabolica prin diverse metode poate depune chiar si prin posta o cerere.Eu am anuntat ca reclamanta ,mama mea are o alta carte de identitate si daca cineva ar depune in numele dansei sa nu se ia in considerare fiind falsa.Va rog care ar fi pasii de urmat ,fara a mai fi necesar sa se constate printr'o dezbatere.
Daca sunt in strainatate cu mama mea care este cu diagnostic,dementa si Alzaimer ,pot sa fiu incadrata ca insotitor?

Da aveti dreptate,dar cand esti corect si altii imping sume mari numai din orgoliu si sunt invatati sa nu piarda chiar daca intra pe usa din dos,atunci te pierzi in amanunte ,uneori chiar inutile.
Anulare contract de vanzare cumparare .Da pentru ca asa cum v/am spus eu am depus intampinrea prin posta pe data de 07.08 ac, ,25 de zile se implineau in data de 09.08.2021.In data de 09.08.2021 am mai depus prin posta o cerere reconventionala si o copie dupa intampinare.Acest colet a ajuns la destinatar ,adica la judecatorie pe data de 17 ,cand a fost inregistrata la registratura Judecatoriei.E cu tote astea in data de 12.08 adica l 3 zile dupa indeplinirea termenului ,daca as fi depus personal la judecatorie,au dat termen.In acest fel ar trebui sa ma lupt inainte de toate sa demonstrez ca totul a fost depus in termen legal/O fractiune de neatentie ,sau un avocat care nu are prezenta de spirit ,face sa nu am posibilitatea sa mai depun probe.Iar probe sunt slava domnului.In primul rand cafara sa am studii de specialitate mi/am facut singura INTAMPINAREA,unde am invocat importantele articole 2512 si 2513 ncpc.In cea de/a doua postare ,va contraziceti ,sau mi se pare?
Eu am raspuns cu intampinarea prin posta.In data de 9.08 s-a implinit termenul .In data de 07.08 am depus prin posta.Ei in data de 12.08 au fixat termen .ABUZ.Pentru ca intampinarea aajuns la destinatie in data de 13.08 ,data cand este si inregistrata la dosar.