avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca sunt in strainatate cu mama mea care este cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca sunt in strainatate cu mama mea care este cu diagnostic,dementa ...

Daca sunt in strainatate cu mama mea care este cu diagnostic,dementa si Alzaimer ,pot sa fiu incadrata ca insotitor?

Alte discuții în legătură

Daca cer ajutor de la dgaspc pt mama,bolnava de alzaimer, trebuie ... Ziteli Ziteli Daca cer ajutor de la dgaspc pt mama,bolnava de alzaimer, trebuie sa locuiasaca la azil???multumesc pt eventualele raspunsuri (vezi toată discuția)
Bună seara..va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz: mama ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz...mama este încadrată cu grad de handicap grav are probleme grave Alzaimer, dementa ,fără ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap sau indemnizatie handicap Anacrsitina Anacrsitina Buna ziua.Mama are diagnostic dementa,Alzhaimer,Parkinson ,am inaintat cererea pentru ajutor insotitor si la vizita primita din partea oficiala,mama mea era in ... (vezi toată discuția)