avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Activitate CBucuresti

Activitate CBucuresti



Puteți începe demersul prin transmiterea unei notificări scrise prin care îi solicitați banii. Ulterior, în caz de refuz, formulați o cerere de chemare în judecată.


Buna dimineata.
Notificarea pot sa o fac eu? Pentru ca sunt sigur ca o s-o ingnore daca nu este ceva oficial. De fiecare data cand am solicitat restituirea imprumutului, mi-a ras in nas.
Multumesc
Buna dimineata.
Notificarea pot sa o fac eu? Pentru ca sunt sigur ca o s-o ingnore daca nu este ceva oficial. De fiecare data cand am solicitat restituirea imprumutului, mi-a ras in nas.
Multumesc
Buna dimineata. De cate ori nu i-am solicitat banii. Gaseste motive intotdeauna sa nu plateasca datoria
Buna dimineata. Nu este trecut nici un termen. Am trecut doar ca o voi anunta cu 1 luna inainte.
Cum adica se prescrie? Am specificat in momentul in care i-am imprumutat banii ca ii las termen de 1 luna sa isi plateasca datoria in momentul in care voi solicita acest lucru.
Buna dimineata dna Iofcea.
Banii au fost dati cash. A trebuit sa plateasca datoria la intretinere pe care o avea in acel moment si pentru ca apartamentul in care locuia fusese executat silit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata. Sunt mai mult de 3 ani. Venituri are, bunuri nu! Persoana in cauza a avut o ipoteca pe un imobil, acela a fost luat de banca. Da, stiu! Am fost un prost sa ajut. Sper sa fi invatat o lectie
Buna ziua.
Cash, deoarece avea conturile blocate in urma unei executari silite pentru neplata unui credit imobiliar.
Bani imprumutati de recuperat
Buna ziua.
Stiti cum se spune, daca vrei sa vezi cu adevarat cine itit este prieten, imprumuta bani.
Am ajutat pe cineva cu o suma de bani in lei si in valuta atunci cand a avut nevoie. Am facut o chitanta de mana la acel moment in care spuneam ca are termen de 1 luna sa restituie suma integrala atunci cand voi solicita restituire imprumutului.
Persoana in cauza se face ca ploua acum si mizeaza pe faptul ca nu i se poate intampla nimic.
Vreau sa stiu care este calea legala de recuperare a banilor si daca acea chitanta de mana are valoare in instanta?
Multumesc anticipat
Da, contestatie la executare, imi cer scuze. Plus, este normal sa nu se vina cu o solutie de esalonare a datoriei, in cazul in care aceasta trebuie platita?
Adica nu vii cu un mesaj de genul: "Mentionam faptul ca aceasta suma nu cuprinde cheltuielile de executare, acestea vor fi achitate separat catre dumneavoatra.Mentionam faptul ca aceasta reducere este valabila pentru un termen de 30 de zile, iar achitarea creantei se va efectua intr-o unica transa in decursul celor 30 de zile. De asemenea, intreaga suma trebuie virata in contul dumneavoatra."
Multumesc