avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate ema2014

Activitate ema2014

Răspuns la discuția Adeverinta CCC
Multumesc!
Discuție Adeverinta CCC
As dori sa stiu daca pe adeverinta pentru ccc venitului net realizat este egal cu suma dintre salariul net, valoarea tichetelor de masa si a celor cadou acordate?
Răspuns la discuția Inregistrare factura promotii
Nu, am specificat ca naveta gratis eu nu o vand o dau clientilor care trag un loz castigator,
Răspuns la discuția lndemnizatie crestere copil
Va trebuie asigurare la casa de sanatate.
Societatea noastra primeste de la un furnizor o naveta de bere cu discount 100% impreuna cu niste lozuri, clientul care achizitioneaza 2 unitati din produsul respectiv primeste un loz si daca acesta e castigator ii dam o bere gratis, cum voi inregistra factura cu valoare 0? Mai fac nir?
Declaratia pentru stabilirea taxei pentru afisaj in scop de reclama si publicitate se depune anual sau doar atunci cand apar modificari?
Răspuns la discuția lndemnizatie somaj
Nu! Din momentul in care ati semnat un contract fie si pe perioada determinata somajul se suspenda.
Este suficient sa treceti in declaratie casa de sanatate de care apartine salariatul pentru ca acum este o baza de data electronica. El va aparea asigurat in judetul respectiv conform declaratiei.
Daca se opteaza ca tatal copilului sa merga in crestere copil se mai iau in calcul cele 42 de zile dupa nasterea copilului sau se face suspendarea cu data imediat urmatoare nasterii copilului? Intreb pentru ca unchiul meu vrea sa intre in crestere copil in conditiile in care sotia lui nu lucreaza iar contabila de la el de la serviciu ii spune ca trebuie sa astepte obligatoriu cele 42 de zile si nu vrea sa ii faca suspendarea. Exista un articol in lege care sa reglementeze acest aspect?
In forumlarul F30 (date informative) randul 59 trebuie sa completam subventiile incasate in cursul perioadei de raportare, vom lua in considerare rulajul cumulat creditor al lui 4458 (ce am incasat efectiv) sau cel debitor unde am reflectat subventiile cuvenite pentru perioada ian-iunie 2014?