avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate tatiamea

Activitate tatiamea

Un functionar public poate avea sef serviciu un contractual? Mentionez ca directorul directiei este functionar public doar sefii de servicii din cadrul respectivei directii sunt contractuali. Subalternii toti sunt functionari publici.
SE POATE RETINE UNUI ANGAJAT O POPRIRE CARE ESTE PE NUMELE AVUT INAINTE DE CASATORIE? ACELASI CNP DAR IN CONTRACTUL DE MUNCA SI IN STAT ESTE CU NUMELE DE DUPA CASATORIE.
Răspuns la discuția Bani de concediu
Multumesc!
Răspuns la discuția Bani de concediu
Am revenit si am încetat CIM apoi m-am angajat la alta societate.
Am lucrat 3 ani detașată la o instituție de stat.La 31 dec 2019 stiind ca se da OUG in acest sens, mi s-a încetat detașarea.Mi-au rămas 13 zile de concediu neefectuate.Am dreptul sa mi se plătească?
Angajatul a beneficiat de ziua libera, apoi in perioada urmatoare cand se recupereaza el pleaca in concediu de odihna.
Multumesc, asa este. Ma refer la angajatul care in perioada asta de recuperare este in concediu odihna, dar a beneficiat de ziua libera.
Discuție POPRIRE
EXECUTORUL MI-APUS POPRIRE PE TOTI BANII DIN CONT DESI SUMA POPRITA A FOST ACHITATA PE JUMATATE. PENTRU DREPTURILE SALARIALE MI-A FOST RIDICATA POPRIREA PENTRU CA MI SE OPRESTE PE STAT. DAR PE RESTUL SUMELOR EXECUTORUL NU VREA SA-MI SISTEZE POPRIREA DESI SUMA DIN CONT E MARE FATA DE CREANTA.E LEGAL?
CUM RECUPEREAZA ZIUA DATA LIBERA PRIN H.G. ANGAJATUL CARE PLEAC IN CONCEDIU DUPA DATA LIBERULUI, EXACT PERIOADA IN CARE SE RECUPEREAZA.
LA ACHIZITIA PENTRU PAZA AVEM O CONTESTATIE SI EXPIRA CONTRACTUL VECHI.
SE POATE FACE O ACHIZITIE DE PAZA DOAR PE PERIOADA CONTESTATIEI ?