avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate Anamuresana

Activitate Anamuresana

Dar pe perioada controlului judiciar exista posibilitatea incetarii suspendarii?
(Nu am gasit in Codul muncii nimic legat de momentul incetarii suspendarii)

Am CIM suspendat conform art 52 (1) c1 : In cazul în care împotriva salariatului s-a luat, în condiţiile Codului de procedură penală, măsura controlului judiciar ori a controlului judiciar pe cauţiune, dacă în sarcina acestuia au fost stabilite obligaţii care împiedică executarea contractului de muncă, precum şi în cazul în care salariatul este arestat la domiciliu, iar conţinutul măsurii împiedică executarea contractului de muncă.
Cand poate inceta suspendarea?
In timpul suspendarii pot sa lucrez la alt angajator cu norma intreaga?
Multumiri!
Răspuns la discuția Contributii pentru cadou in bani
Doamna ana-cer, fiti amabila si spuneti-mi va rog de ce acest cadou in bani oferit salariatilor este cheltuiala NEdeductibila? ( incape in procentul2%)
Multumiri!
Cadoul in bani acordat (din cheltuieli sociale 2% calculat la fondul de salarii) de angajator unui salariat, in valoare neta de 200 lei este impozabil? Calculam toate taxele?
Multumiri!
Discuție Cazier sters
Am avut o condamnare cu suspendare de 1 an si 6 luni. Dupa trecerea termenului de 3 ani, am solicitat cazier judiciar si l-am primit curat.
As vrea sa aflu cum as putea sa fiu reabilitat "deplin" in sensul ca la cautarea numelui meu pe internet sa nu apar pe siteul portal.just.ro cu condamnarea pe care am primit-o?